Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Terazi (https://www.forumaski.com/terazi/)
-   -   29 Nisan 2015 Çarşamba Terazi Burcu (https://www.forumaski.com/terazi/151986-29-nisan-2015-carsamba-terazi-burcu.html)

Şekerpare 29.04.2015 17:38

29 Nisan 2015 Çarşamba Terazi Burcu
 
29 Nisan 2015 Çarşamba Terazi Burcu

:terazi:

Kolay heyecanlanacağınız bir gün. Bazı olaylar huzursuzluk duygusu uyandırabilir ve geçmişte yaşadığınız olayları hatırlatan kişiler ile karşılaşabilirsiniz. Duygusal ve alıngan bir tavır içinde bulunmaktan kaçının. Özellikle burcun son on günlük devresinde doğanlar duygusal açıdan karmaşa hissedebilir ve karşılaştıkları olaylardan etkilenebilirler. Duygularınızı denetleyin ve geçmişte yaşadıklarınızın aslında sizin için anlamlı olduğunu düşünün. Ve zaten karşılaştığınız olaylar ve kişiler duygularınızın derinleşmesine neden olacak ve bilinçaltınız uyanacak. Sizin için hareketli bir gün.

Terazi Burcu Genel Durum
Bugün, iletişim kavramı oldukça öne çıkmaya başlayabilir. Kendinizi ifade etme isteğiniz yoğunlaşabilir ve bu isteği tatmin etmek için fırsat kollamaya başlayabilirsiniz. Haberleşme trafiğinin artması, istediğiniz fırsatları getirebilir.

Terazi Burcu Kariyer Durumu
İşlerinizle ilgili beklenmedik durumlarla karşılaşabilirsiniz. Yeni görevler üstlenebilir veya şartların değişmesinden dolayı yeni bir program yapmak zorunda kalabilirsiniz. Ne olursa olsun şikayet etmeden gerekeni yapın.


Saat: 07:46

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.