Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Terazi (https://www.forumaski.com/terazi/)
-   -   Terazi Burcunda Bugün - 18 Mayıs 2015 Pazartesi (https://www.forumaski.com/terazi/153633-terazi-burcunda-bugun-18-mayis-2015-pazartesi.html)

DeRDeST 18.05.2015 05:26

Terazi Burcunda Bugün - 18 Mayıs 2015 Pazartesi
 
Terazi Burcunda Bugün - 18 Mayıs 2015 Pazartesi

:terazi:

Sevgili Teraziler yeni haftamız saat 07:13 itibariyle Boğa burcunda doğacak Yeniay etkisi altında başlayacak. Bu Yeniay, Merkürün gölgeli ve ardından gerileme dönemiyle örtüşüyor. Hem iş hem özel anlamda ortaklaşa hareket ettiğimiz, paylaşımda bulunduğumuz, maddi ve manevi anlamda bölüşümde bulunduğumuz kişilerle ilişkilerimizi gözden geçireceğiz. Yeniayın görünümlerine baktığımızda uzak yakın tanıdıklarımız, eğitim veya ticari hayatımız, yolculuklarımız anlamında bir sıkışmışlık var. Oysaki yenilik arzumuz bir hayli ön planda. Hatta bizi bağlayan ilişkilerden, ortaklıklardan pek hoşlanmıyoruz. Ancak unutmayalım ki, Merkür geri hareket dönemindeyiz. Önyargılı düşünmeyeceğiz, tecrübemiz, bilgimiz çerçevesinde gelişimi önemseyeceğiz. Eksiklerimiz varsa tamamlayalım ki, mali yönden güçlenelim, hayatımızı garanti altına alalım. Şimdi biraz daha detaylara inelim birlikte. Böylece Yeniayı daha geniş anlamda inceleyelim.

Saat 12:28 itibariyle Ay-İkizler burcunda ilerleyecek. Bu ilerleme, aslında Yeniayın iki yönlü etkisi olduğunu gösteriyor. Eğitimden, iş hayatına, yolculuklardan görüşmelere kadar geniş alanda yapılacak işlerin mutlaka sağlam temelli olmasına çalışmalıyız. Bir daha dönüp bakmalı, bir daha incelemeli, yarar-zarar hesabını yapmalıyız. Bu Yeniay, bir hazırlık aşamasında olduğumuzu, her yeniliği tekrar ele almanın akıllıca olduğunu işaret ediyor. Karşımıza çıkan her ne ise, ona bir işaret koymalıyız. Beklentilerimizi gerçekçi şekilde ele almalıyız. Attığımızın adımın farkında olmalıyız.

Saat 15:50 Ay-Satürn karşıtlığı, çevremizde bulunan kişiler, yakınlarımız, dış dünya ile olan her türlü girişim, kısa-uzun seyirli geziler, eğitim, iş gibi konularda karşımıza çıkabilecek zorlukları işaret ediyor. Bizi anlamakta, biz de birilerini anlamakta zorlanabiliriz. Mecburen sorumluluk yüklenebiliriz. Bütün bunlar doğaldır. Sabırlı olmamız gerekiyor.

Saat 20:26 Ay-Mars kavuşumu, Öyle karar verdim oldu, tamamdır demeyeceğiz. Sıkı çalışacağız. Hiçbir işimizi hafife almayacağız. Yenilikleri temkinli ve akıllı şekilde gözden geçireceğiz. Acelemiz yok. 16 Haziran tarihinde oluşacak Yeniay birçok fırsatların işaretçisi olacağından, bu yeniayda sabırlı bilinçli düşünmek, garantiyi önemsemek, kendimizi geliştirmek, hazırlanmak vaktidir.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 18:50

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.