Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Terazi (https://www.forumaski.com/terazi/)
-   -   Terazi Burcunda Bugün - 23 Mayıs 2015 Cumartesi (https://www.forumaski.com/terazi/154292-terazi-burcunda-bugun-23-mayis-2015-cumartesi.html)

DeRDeST 23.05.2015 12:02

Terazi Burcunda Bugün - 23 Mayıs 2015 Cumartesi
 
Terazi Burcunda Bugün - 23 Mayıs 2015 Cumartesi

:terazi:

Sevgili Teraziler cumartesi günümüz saat 00:42 Ay-Aslan burcu geçişiyle başlıyor. Yeni ve heyecan verici olana yönelmenizi sağlayan bu enerji sayesinde dikkat çekicisiniz. Dışa karşı gayet güçlü durmaya çalışırsınız.

Saat 03:47 Ay-Güneş arasındaki olumlu görünüm, doğru iz üzerinde yürüyerek doğru hedefe yol almanızı sağlıyor. Bir araya geldiğiniz aranızda kurulan diyalog ilerisi adına umut verici olabilir. Çevrenizdeki insanların görüşlerini dinlemekten, izlemekten zevk alırsınız. İletişim ve haberleşme trafiğiniz bir hayli yoğunlaşır.

Saat 03:51 Ay-Satürn görünümü, başkalarıyla olan her türlü paylaşımı zenginleştirici, yaratıcı tarzda düşünmemizi sağlayıcı, işlerimizi sağlam ve uzun vadeli şekilde ele almamızı destekleyicidir.

Saat 04:35 Güneş-Satürn karşıtlığı, sosyal hayatın içinde kendimizi, fikirlerimizi ifade etmek arzumuzun işaretçisi. Yollar, yeni yerler, yeni insanlarla olmaktan yanayız. Ancak ailemiz, bastığımız toprak, güvencemiz konusunda bir hayli hassasız. Belki bu nedenle aynı görüşten olmayan kişilerle aramıza bir mesafe koyabiliriz. Kısıtlanmak yerine, farklı bir şeyler yapmak arzusu duyabiliriz. Bizi bazı insanlar anlamayabilirler veya dinlemeyebilirler. Bunu dert etmek yerine, güven duygumuzu kendi içimizde tesis etmek en doğru yoldur.

Saat 16:15 Ay-Mars görünümü, gönlünüzce geçecek saatleri işaret ediyor. İster dışarı çıkın, gezin ister evinizde aktif bir planlama yapın. Her şeyin gayet güzel aktığı bu saatlerin aktif geçeceğini söyleyebilirim.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 00:35

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.