Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Terazi (https://www.forumaski.com/terazi/)
-   -   Terazi Burcunda Bu Aya Genel Bakış - Haziran 2015 (https://www.forumaski.com/terazi/154856-terazi-burcunda-bu-aya-genel-bakis-haziran-2015-a.html)

DeRDeST 27.05.2015 12:16

Terazi Burcunda Bu Aya Genel Bakış - Haziran 2015
 
Terazi Burcunda Bu Aya Genel Bakış - Haziran 2015

:terazi:

Sevgili Terazi'ler Haziran ayında sizlere güzellikler diliyorum.

Öncelikle 2 Haziran'daki dolunay'dan bahsetmek isterim. İnsanlarla olan anlaşma diliniz önem taşıyacak. Geçmiş meseleleri irdeleyebilirsiniz. Fiziksel ve ruhsal sağlığınız anlamında gergin olabilirsiniz. Ruhunuz hassaslaşabilir. Bürokratik engeller ve durdurucu faktörler söz konusu olabilir. İkilemli bir dolunay olacak.
Herkesin bu durumda olabileceğini ön görüp anlayışlı olmanızı tavsiye ederim. Bu dolunayda abartılı bir karar verirseniz yanlışlıklar yapmanız söz konusu olabilir.

5 Haziran tarihinde Venüs Aslan burcunda seyrine başlayacak. Dünyanın güzel olduğunu düşüneceksiniz. Gönlünüze hoş gelen arkadaşlarınızla ilişkileriniz canlanacak.

12 Haziran'da Merkür geri hareketi duracak. Hayata bakış açınızı ön yargılarsan sıyırabilir, bazı anlaşmazlıkları giderebilirsiniz. Projeleriniz varsa bunları da aynı şekilde derleyip, toparlayabilirsiniz.

16 Haziran'da yeniay İkizler burcunda oluşacak. Yeni ilişkiler, yeni adımlar söz konusu olacak. Yorucu olan anlaşmazlıkları bitireceksiniz, dış dünyaya açılacaksınız. İlişkilerinizdeki sorunları çözebilirsiniz.

21 Haziran'da Güneş Yengeç burcu seyri gerçekleşecek. Şu andaki mevcut işinizi güvenlik anlamında gözden geçirmeniz söz konusu olacak.

24 Haziran'da Mars Yengeç burcunda olacak. Acil karar verebilirsiniz.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

Nixie 27.05.2015 12:19

Cevap: Terazi Burcunda Bu Aya Genel Bakış - Haziran 2015
 
Aslan burcu en iyi anlaştığım burçlar arasında. Ne hoş Venüsle aslan haşir neşir olacaklarmış. Güzel güzel :)


Saat: 11:11

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.