Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Terazi (https://www.forumaski.com/terazi/)
-   -   Terazi Burcunda Bu Ay İş ve Kariyer - Haziran 2015 (https://www.forumaski.com/terazi/154889-terazi-burcunda-bu-ay-ve-kariyer-haziran-2015-a.html)

DeRDeST 27.05.2015 13:01

Terazi Burcunda Bu Ay İş ve Kariyer - Haziran 2015
 
Terazi Burcunda Bu Ay İş ve Kariyer - Haziran 2015

:terazi:

1-7 Haziran arası: 3 Haziran tarihindeki görünüm, uzak yolculuklara çıkmak, farklı fikirleri dinlemek, yeni insanlarla tanışmak, bilgilenmek anlamında gayet faydalı olacağını, düşüncelerimizi başkalarıyla paylaşmanın da bir çok alanda kazandırıcı olacağını işaret ediyor.
8-14 Haziran arası: 12 Haziran tarihinde ilişkileriniz, hedefleriniz anlamında her şeyin geleceğe dönük şekilde ele alınmasını sağlayan enerjiler devrede olacak. Sizi tatmin etmeyen, ilerisi adına sağlamlık içermeyen durumlara yine de bir bakalım. Sosyal ilişkileriniz canlanıyor. Projelerinizi ve düşündüklerinizi yavaş yavaş yürürlüğe koyabilirsiniz.
12 Haziran-8 Temmuz tarihleri arasında Merkür düz seyirle ilerleyecek. Yolculuklar, hareketlilik artmaya başlıyor. Yeni tanışmalar, karşılaşmalar, konuşmalar, yazışmalar etkili olacak. 19 Mayıs tarihinden bu yana durgunlaşan sözel iletişim şimdi yükselişe geçecek. Ancak şunu da ekleyeyim. İş girişimlerinde zihnimiz hızlı çalışacak. Ne istediğimizi gayet net ifade edebileceğiz. Yeni işler, çalışmalar, akademik ve mesleki konular üzerinde duracağız. Merkür sizi destekleyici bir pozisyonda olduğundan artık akıllıca tespitlerde bulanabileceksiniz.
15-21 Haziran arası: 16 Haziran tarihinde Yeniay, İkizler burcunda oluşacak. Bu Yeniay öylesine aktif ve öylesine sürpriz gelişmelerin işaretçisi ki, insanın yerinde duramamasına şaşırmamak lazım. Öyle uzun uzun düşünmelere pek zaman yok gibi. Her bir yeniliğin peşinden bir çocuk misali koşup, o yeniliği hayatımıza uygulamaktan yanayız. Yolculuklar bir hayli yoğun. Yeni insanlarla tanışmak, yeni yerler görmek, keşfetmek ve tadını çıkarmak. İşte bütün bunlar Yeniayın özünde yer alıyor. Öğrenmek ancak öyle ağır ağır değil, bilakis en hızlı şekilde gerçekleşiyor. Yaşamın ağır, aksak, zorlu yolları, derslerinden ziyade, en kısa yoldan ulaşılan zirve bizim için önemli olan. Bu Yeniay, hevesli kılacak sizleri, bu Yeniay en çocuk yanlarımızı öne çıkartacak, bu Yeniay her ne olursa olsun beklemeye tahammülümüz olmadığını hissettirecek. Hele bir de amacımız varsa, bir arzumuz, elde etmek istediğimiz bir şeyler varsa, gidecek, onu elde edecek, tadını çıkartacak sonra geri dönüp, iyi ki yaşamışım, iyi ki görmüşüm dememizi sağlayacak. Yüksek eğitim için başarılı bir sonuç, ticarette çabuk kazanç, aşkta hızlı yol almak, uzaklara açılmak, hiçbir şeyin bizi oyalamasına izin vermemek bu Yeniayın özünde yer alacak.
22-28 Haziran arası: 23 Hazirandaki görünüm, yolculuklar yaparak, bilgilenmenin, kendinizi geliştirmenin, aktif hareket etmenin, başarıya susamışlığın göstergesi. Sizi şu anda hangi konuda olursa olsun bilginizi, deneyimlerinizi mutlaka ifade etmelisiniz. Bu sizi gereksiz telaşlardan, endişelerden, sağlık açısından zorlayan durumlardan kurtulmanızda destekleyicidir. Sizi gayet aktif bir şekilde, oradan oraya koştururken görebiliriz. Bu koşturma daha fazla öğrenmek içindir. Başkalarıyla temasınızda iletişimin önemi gayet büyük. Yalnız, bilginizi, tecrübenizi, yeteneklerinizi hangi alanda kullanacağınıza dair akıllı hareket edin kafidir.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 19:16

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.