Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Terazi (https://www.forumaski.com/terazi/)
-   -   Terazi Burcunda Bugün - 31 Mayıs 2015 Pazar (https://www.forumaski.com/terazi/155363-terazi-burcunda-bugun-31-mayis-2015-pazar.html)

DeRDeST 31.05.2015 03:36

Terazi Burcunda Bugün - 31 Mayıs 2015 Pazar
 
Terazi Burcunda Bugün - 31 Mayıs 2015 Pazar

:terazi:

Sevgili Teraziler saat 07:31 Ay-Neptün olumlu görünümü Pazar günümüzün ilk enerjisidir. Bu enerji, sıhhatiniz, işiniz veya maddi sıkıntılarınızı endişeden uzak bir şekilde ele almamızda yardımcı olacaktır. Böylece nerelerde yanlış yaptık, neleri düzeltmemiz gerekiyor sakince bir bakarız. Umutsuzca düşünmeyiz ve panik olmayız.

Saat 16:08 Güneş-Neptün arasındaki görünümü, hızlıca yön değiştiren düşünceleriniz, kararlı şekilde ilerlemenize mani olabilir. Oysaki araştıran, doğruyu bulmaya çalışan ve hayatını hakikat temeline oturtan birey yanlışa izin vermez, yanlış seçimde bulunmaz. Sağlığına, alışkanlıklarına dikkat eder. İşine geldiği gibi kararlar almaz, bilakis dış dünyaya bakar, etrafı gözlemler, ham bilgiyi süzer ve ona göre –evet benim için doğrusu bu olmalı diyerek ilerler.

Saat 17:40 Ay-Pluto olumlu görünümü ailemiz, sevdiğimiz ve güvendiğimiz insanların varlığına duyduğumuz ihtiyacı gösteriyor. Fazla didikliyoruz bir çok meseleyi. Öyle ki, bu didikleme çoğu zaman kendi kendimizi engellememize neden olabilir. Oysaki bu enerji, bazı kişilerin bize yardımcı olabileceğini gösteriyor.

Saat 20:31 Ay-Jüpiter görünümü de, tutku duyduğumuz hangi konu olursa olsun, onun üzerinde hakimiyetçi davranmaya neden olur. Bu para veya toplumsal ilişkiler de görülebilir. Gerektiği yerde kendimizi dizginlemeliyiz. Özellikle israftan kaçınalım.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 14:15

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.