Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Terazi (https://www.forumaski.com/terazi/)
-   -   Terazi Burcunda Bu Hafta Aşk ve İlişkiler - 1-7 Haziran 2015 (https://www.forumaski.com/terazi/155605-terazi-burcunda-bu-hafta-ask-ve-iliskiler-1-7-haziran-2015-a.html)

DeRDeST 01.06.2015 12:36

Terazi Burcunda Bu Hafta Aşk ve İlişkiler - 1-7 Haziran 2015
 
Terazi Burcunda Bu Hafta Aşk ve İlişkiler - 1-7 Haziran 2015

:terazi:

1-7 Haziran arası: 2 Haziran tarihinde Yay burcunda oluşacak Dolunay, eğitim-yakın çevrenizle ilişkiniz-çevre değişimi-bilgilenme-öğretme-yolculuklar, yazılı belgeler, ticaret, kontratlar, nakil gibi konularda kendi bildiğiniz gibi hareket etme, özgür olma, riskli kararlar verme, iletişimsel anlamda her durumda kendinizi haklı görme, abartma gibi durumlara yol açabilir. Oysaki Merkür geri hareket dönemindeyiz ve bu Dolunayın Neptün ile önemli bir görünümü var. Bu da gösteriyor ki, sağlıklı bir yaşam sürmek, verimli çalışmak ve de hedefimizin ne olduğunu iyi bilmek lazım. Çünkü aklımıza geldiği gibi düşünmeden hareket etmek, bizi yanlışa sürükleyebilir. Sonra da pişmanlık duyabiliriz.
5 Haziran tarihindeki Venüs-Aslan geçişi, sosyal ilişkilerinizi güçlendirici, parlaklaştırıcıdır. Yeni girdiğiniz ortamlarda dikkatleri üzerinizde toplarsınız. Arkadaşlarınız tarafından ilgiyle karşılanırsınız. Güzelliğiniz, sanatsal yetenekleriniz, kendinize duyduğunuz güven, bütün ilişkilerde ön planda yer alır. Takdir görürsünüz. Karşı cinsi etkileyecek tarzda iletişimde bulunmayı çok iyi başarırsınız. Sosyal çevre bağlantıları, insanları bir araya getirmek, organize etmekte başarılı olursunuz.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 14:08

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.