Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Terazi (https://www.forumaski.com/terazi/)
-   -   Terazi Burcunda Bugün - 5 Haziran 2015 Cuma (https://www.forumaski.com/terazi/156317-terazi-burcunda-bugun-5-haziran-2015-cuma.html)

DeRDeST 05.06.2015 07:05

Terazi Burcunda Bugün - 5 Haziran 2015 Cuma
 
Terazi Burcunda Bugün - 5 Haziran 2015 Cuma

:terazi:

Sevgili Teraziler, Ay-Oğlak burcu geçiş etkinliği altında Cuma günümüz başlıyor. Duygularımız ciddileşiyor. İster istemez her şeyi köşeliyoruz. Sağlamlık, dürüstlük, sorumluluk çerçevesi içinde durumları ele alacağız. Saat 06:07 Ay-Pluto kavuşum etkisi altında, kazancınız, aileniz, evinizi ilgilendiren hususlarda güçlü ve hırslı olmanızı sağlıyor.

Saat 13:54-6 Haziran saat 08:02 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Bu ağırlaştırıcı, ciddileştirici ve duyguların arka planda kalmasına neden olucu bir süreçtir. Ciddiyet her mesele üzerinde etkilidir. Ailemizi ilgilendiren veya özel hayatımızla alakalı konuları sorumluluk çerçevesi içinde ele almak mecburiyeti canımızı sıkabilir. Etrafımızdaki insanların yaklaşımları rahatlamamızı sağlayacaktır. Eğer böyle bir olanağımız yoksa, bir hayli keyifsizleşiriz.

5 Haziran saat 15:33-19 Temmuz saat 01:38 tarihleri arasında Venüs-Aslan geçişi, sosyal ilişkilerinizi güçlendirici, parlaklaştırıcıdır. Yeni girdiğiniz ortamlarda dikkatleri üzerinizde toplarsınız. Arkadaşlarınız tarafından ilgiyle karşılanırsınız. Güzelliğiniz, sanatsal yetenekleriniz, kendinize duyduğunuz güven, bütün ilişkilerde ön planda yer alır. Takdir görürsünüz. Karşı cinsi etkileyecek tarzda iletişimde bulunmayı çok iyi başarırsınız. Sosyal çevre bağlantıları, insanları bir araya getirmek, organize etmekte başarılı olursunuz. Görünümlere baktığımızda ilk göze çarpan tarih 12 Haziran. İlişkileriniz, hedefleriniz anlamında her şeyin geleceğe dönük şekilde ele alınmasını sağlayan enerjiler devrede olacak. Sizi tatmin etmeyen, ilerisi adına sağlamlık içermeyen durumlara yine de bir bakalım. Sosyal ilişkileriniz canlanıyor. Projelerinizi ve düşündüklerinizi yavaş yavaş yürürlüğe koyabilirsiniz.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 00:48

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.