Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Terazi (https://www.forumaski.com/terazi/)
-   -   Terazi Burcunda Bugün - 7 Haziran 2015 Pazar (https://www.forumaski.com/terazi/156705-terazi-burcunda-bugun-7-haziran-2015-pazar.html)

DeRDeST 07.06.2015 10:41

Terazi Burcunda Bugün - 7 Haziran 2015 Pazar
 
Terazi Burcunda Bugün - 7 Haziran 2015 Pazar

:terazi:

Sevgili Teraziler Pazar günümüz Ay-Kova burcu seyriyle başlayacak. Yeni olana kucağımızı açtığımız bir güne uyanıyoruz. Eski olan hiçbir şeyi hayatımızda istemeyeceğiz. Kişisel ilişkilerimizde özellikle açık görüşlü, tarafsız, dengeli davranılmasını bekliyoruz. Bir haksızlıkla karşılaştığımızda ister istemez tavır alıyoruz. Çünkü artık yorulmuş durumdayız. Ne olacaksa, ne konuşulacaksa konuşulsun ama yeni bir sayfa açılsın istiyoruz.

Saat 11:58 Ay-Güneş olumlu görünümü, tam istediğimiz gibi. Tüm sempatikliğimiz ön planda. Bu bize aşkta, arkadaşlıkta, yenilik anlamındaki her konuda, benzetme yerindeyse havalı kılıyor. İnsanları kolayca etkiliyoruz ve özgürce hareket edebiliyoruz. Bu saat sonrası hiçbir şeyi kafamıza takmaktan yana değiliz. Kurallara uymadan, keyfimiz ne istiyorsa onu yapmaktan yanayız. Dışarıda ve iç dünyamızda kendimizle barışığız. İlgimizi çeken konulara ağırlık verebiliriz. Yaratıcılığımızı her alanda kullanabiliriz.

Saat 14:06 Ay-Jüpiter karşıtlığı belli bir grubun içinde, aşkta veya çocuklarımızla ilgili konulara tarafsız bir şekilde bakmaya çalışsak da, biz önde olmak, takdir edilmek ve kıymetli bulunmak istiyoruz.

Saat 15:31 Ay-Mars görünümü, sosyal ilişkilerimizde paylaşımın önemini vurguluyor. Kafamıza uyan kişilerle bir arada olmaktan, paylaşımda bulunmaktan zevk alırız. Toplum içinde kendimizi maddi anlamda güçlü göstermekten zevk alırız.

Saat 17:31-8 Haziran saat 11:16 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Aşk hayatınız veya günü gerilimsiz ve özgür bir şekilde geçirme isteğiniz yoğun. Ancak bu süre içinde çevrenizdeki insanlara anlayışlı davranmalıyız.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 00:51

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.