Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Terazi (https://www.forumaski.com/terazi/)
-   -   Terazi Burcunda Bugün - 21 Haziran 2015 Pazar (https://www.forumaski.com/terazi/157588-terazi-burcunda-bugun-21-haziran-2015-pazar.html)

DeRDeST 21.06.2015 06:27

Terazi Burcunda Bugün - 21 Haziran 2015 Pazar
 
Terazi Burcunda Bugün - 21 Haziran 2015 Pazar

:terazi:

Sevgili Teraziler Pazar günümüz, saat 00:07 Ay-Uranüs olumlu görünümüyle başlıyor. Bu enerji, fazla çaba sarfetmeden diğer insanlar üzerinde kolaylıkla hakimiyetinizi kurabilmenizde yardımcıdır. Birilerinin sizi önemsediğini, söylediklerinizi mutlaka dikkate alacaklarını düşünebilirsiniz.

Saat 15:53 Ay-Mars görünümü, gönlünüzce geçecek saatleri işaret ediyor. İster dışarı çıkın, gezin ister evinizde aktif bir planlama yapın. Her şeyin gayet güzel aktığı bu saatlerin aktif geçeceğini söyleyebilirim.

Saat 19:09-19:58 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Kişisel bakımınız, yarım kalan işleriniz, çocuklarınızla ilgilenmek ve de sanatsal anlamdaki çalışmalar için bu kısa zaman dilimi olumludur.

21 Haziran(saat19:38)-23 Temmuz (saat 06:30) tarihleri arasında Güneş-Yengeç burcunda seyredecek. Mesleki ve toplumsal anlamda güvence olgusu merkezimiz haline geliyor. Değerlerinizi bilhassa önemseyip, dış etkenlere karşı korumak çok önemli sizin için. Aileniz, işiniz, yaşadığınız ülke, görevleriniz, sorumluluklarınız üzerine düşünürsünüz. Kendinizi güvende hissediyor musunuz, neler sizi kaygılandırmakta veya hassaslaşmanıza sebep olmakta? Bunları da gözden geçirirsiniz. Sizin isteğiniz, şu andaki şartlarınızı iyileştirmek, yarınlarınızı garanti altına almaktır. Bu süreçte, ailenizle, eski dostlarınızla daha sık bir araya gelirsiniz. Onlarla yakından ilgilenirsiniz. Eskiyi özlersiniz, her defasında anarsınız. Hayatınızı yakından ilgilendiren iş veya özel meseleler üzerinde kendi içinizde bir analizde bulunsunuz. Riskten uzak durmaya çalışırsınız.

Saat 19:58 itibariyle Ay-Başak burcunda seyrine başlayacak ve saat 20:00 de Güneş ile bir görünüm yapacak. Toplumsal hayatın gereği olan sorumluluklar, ailevi ilişkiler, üzerinde hassasiyetle durduğumuz ilkeler bizim için gayet kıymetlenecek. Ancak bir o kadar da yorabilir. Çünkü inandığımız değerlerin, başkaları için önemi olmayabilir. Hatta hafife alabilirler. Böyle durumlarda onları içten içe eleştirebiliriz. Fakat dışa yansıtıp gönül kırmamaya çalışırız.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 18:28

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.