Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Terazi (https://www.forumaski.com/terazi/)
-   -   27 Ağustos 2015 Perşembe Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu (https://www.forumaski.com/terazi/164803-27-agustos-2015-persembe-terazi-burcu-gunluk-burc-yorumu.html)

Jineps 27.08.2015 00:03

27 Ağustos 2015 Perşembe Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu
 
27 Ağustos 2015 Perşembe Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu
:terazi:
Sevdiklerinizin yaşadığı olaylardan etkilenebilirsiniz ve bazı davranışlarını çılgınlık olarak yorumlayabilirsiniz. Fakat bu durum sizi özgürleştirebilir ve olaylara daha farklı açılardan bakmanıza yardımcı olabilir. Bu arada özgür aşklar ve heyecan verici maceralar size çekici gelecek. Sevdiğiniz ile birlikte çeşitli davetlere katılabilirsiniz ve farklı eğlenceler keşfedebilirsiniz. Daha önce ilginizi çekmeyen konular ve kişiler dikkatinizi çekebilir ve isteklerinizi gözden geçirebilirsiniz. Kendinizi yenilemek, gençlik, estetik ve benzeri konular ile ilgili gelişmeleri takip edebilir ve yeni yöntemleri uygulamak isteyebilirsiniz.

Terazi Burcu Genel Durum
Çevreyle iletişiminizi azaltmak isteyeceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. En yakın arkadaşınız yine kendiniz olabilir ve çevrenizde süregiden olayları kendi içinizde derinlemesine incelemek isteyebilirsiniz.
Terazi Burcu Kariyer Durumu
Çalışma koşullarınızı ve iş çevrenizdeki kişilerle olan iletişimlerinizi gözden geçirebileceğiniz bir gündesiniz. İleriki günlerde, hoşnut kalmadığınız şartların düzeltilmesi talebiyle, ilgili kişilere başvurularda bulunabilirsiniz.


Saat: 12:58

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.