Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Terazi (https://www.forumaski.com/terazi/)
-   -   11 Nisan 2013 Perşembe - Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu (https://www.forumaski.com/terazi/29558-11-nisan-2013-persembe-terazi-burcu-gunluk-burc-yorumu.html)

Cafi 11.04.2013 04:11

11 Nisan 2013 Perşembe - Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu
 
Olaylara daha özgür bir düşünce ile bakabilirsiniz ve bakış açınızı değiştirebilirsiniz. Karşı cinsle aranızda sürpriz yakınlaşmalar olabilir. Yeni ilişkiler kurabilir, yabancılar ile ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. İlişkilerinizi gözden geçirdiğiniz bir dönemdesiniz. Sevdiğiniz ile ilgili duygularınız derinleşebilir. Hareketli bir gün geçireceksiniz ve yapabileceğinizden çok daha fazla iş ile meşgul olacaksınız. Bu arada kendinizi çok fazla yormayın ve sağlığınıza özen gösterin.



Terazi Burcu Genel Durum

Bugün de sevdiğiniz kişi birinci önceliğiniz olabilir. Kendisini memnun edecek programlar yapabilirsiniz. Onun da sizin için kendince bir program yapmış olduğunu görürseniz şaşırmayın.

Terazi Burcu Kariyer Durumu

İşbirliği ve ortaklığın son derece uyumlu yürüyeceği bir döneme giriyorsunuz. Bu nedenle, herhangi bir konuda işbirliğine yönelmeniz veya biriyle ortak hareket etmeniz çok faydalı olacaktır.


Saat: 01:52

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.