Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Terazi (https://www.forumaski.com/terazi/)
-   -   21 Mayıs 2013 Terazi Burcu (https://www.forumaski.com/terazi/33270-21-mayis-2013-terazi-burcu.html)

Ceysu 21.05.2013 01:05

21 Mayıs 2013 Terazi Burcu
 
Bugün kendinizi karmaşık duygular içinde bulacaksınız .Hayatınızdaki bazı gelişmeler sizi sıkacak, yakınlarınızın bencil davranışlarından rahatsızlık duyacaksınız. Bu duygusal bunalımdan kurtulmak için kendinizi sevdiğiniz işleri yapmaya zorlayacaksınız. Akşama sevdiğiniz arkadaşlarınızla eğlenmeye bir yerlere gideceksiniz.

Aşk Yaşamı : İnsanlar sizin uçuk kaçık tarafınıza aşık oluyor. Fakat sizin uzun süreli ilişkilere pek tahammülünüz yok. Bugün karşı cinsin çıkma teklifini kabul edecek, baş başa geçireceğiniz saatlerin hayalini kuracaksınız.

İş Yaşamı : Yorucu çalışmalarınızın fiziksel yorgunluğu içerisindesiniz ama zihinsel faaliyetleriniz oldukça iyi. Özel hayatınızı bir düzene sokabilirseniz. İş hayatınızda daha büyük ilerlemeler kaydedebilirsiniz.

Para Durumu : Maddi durumunuzda herhangi bir gelişme olmayacak. Yapacağınız bazı lüzumlu harcalar yüzünden ay sonunu nasıl getireceğinizi düşünebilir ve moralinizi bozabilirsiniz.

Dikkat : Bugün arkadaşlarınızın tatsız bir sürprizi ile karşılaşabilirsiniz. Çok heyecanlanabilir , kendinizi kötü hissedebilirsiniz.


Saat: 00:35

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.