Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Terazi (https://www.forumaski.com/terazi/)
-   -   30 Kasım 2013 Cumartesi - Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu (https://www.forumaski.com/terazi/70522-30-kasim-2013-cumartesi-terazi-burcu-gunluk-burc-yorumu.html)

Jade 30.11.2013 10:17

30 Kasım 2013 Cumartesi - Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu
 
30 Kasım 2013 Cumartesi - Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Sevgili Terazi, burcun ortalarında doğduysan Ay’ın teraziden geçişi sorunları da beraberinde getirebilir. Hem Jüpiter’in hem de Venüs’ün ters etkisini alıyorsun. Sağlık konularını abartmayın ama ihmalkarlıkta yapmayın sosyal ve ikili ilişkilerin duygularını zedeleyebilir. Her ne yapıyorsan sevgiyle ve adaletle hareket edeceksin bundan hiç taviz vermemelisin.



Terazi Burcu Hurriyet Günlük Burç Yorumları

Aklınızı ve maddi manevi kaynak ve ekipmanlarınızı hedef ve isteklerinize yoğunlaştırırsanız bazı girişimlerinizde önemli ilerleme kaydedebilirsiniz. Gezegenler yanınızda. Tüm burçlar için gün geneli: Belli bir anlaşma, görev, sorumluluk v.b konulara dayanmanın ya da altından kalkmanın zorlukları üzerine bir düzine bahane üretebiliriz. Bugünlerde, gezegenler önümüze bazı engeller çıkartsa da ya da planlarda değişikliklere veya farklı düzenlemelere sebep olsa da, her şey sona erdiğinde olan bitenden hoşnut kaldığımızı fark edeceğiz. Dolayısıyla, şikayetler, olumsuz nedenler ya da bahaneler sıralamak yerine sabretmek ve pozisyon korumak kazançlı sonuçlar elde etmemizi sağlayabilir. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu da okumayı lütfen unutmayın. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın… Niobe Aslı Temel

Terazi Burcu Milliyet Günlük Burç Yorumları

Birtakım planlarınızı bekletmek ve istediğiniz gibi sürdürmekte zorlanacaksınız. Bazı çözülmeler ve kararsızlıklar sizi bocalamaya itebilir. Hakim olamayacağınız olaylar karşısında sakin kalmalı ve sabır göstermelisiniz. Kendi kendinize kalmak ve geçmişi sorgulamak belki doğru olabilir fakat. gereksiz kuruntulardan özellikle kaçınmalı ve işlerinizle ilgilenmelisiniz.

Terazi Burcu Sabah Günlük Burç Yorumları

Duygusal ilişkilerinizin önemli olduğu bir gün. Partnerinizle ortak kararlar alacak ve kendinizi mutlu edecek aktivitelerin planlarını yapabilirsiniz. Birlikte yeni keşifler yapmak istiyorsanız, uygun bir gün seçmiş bulunuyorsunuz. Şartlarınızı zorlamadan isteklerinizi gerçekleştireceksiniz. Cazibeniz dikkat çekiyor.

Terazi Burcu Vatan Günlük Burç Yorumları

Size değer veren insanların arasında huzur bulacağınız bir gün. Hep yanınızda olan bir dost ya da bundan sonra yanınızda olacak yeni biri bugün yeni bir yol çizmek için destek verebilir. Kadın figürlerinden fayda gelecek.

Terazi Burcu Posta Günlük Burç Yorumları

Bugün ayın da burcunuzda olması ile romantik anlar geçirebilirsiniz. Ayrıca yaratıcı konularda güç mücadeleleri olacaktır. Bazı yalanlar ortaya çıkabilir, çevrenize karşı dikkatli olun.

Terazi Burcu Takvim Günlük Burç Yorumları

KAFANIZI karıştıran fikirleriniz olabilir fakat bugün dikkatinizi yapmanız gereken işlere odaklayabileceksiniz.

YeşiL6 30.11.2013 10:23

Cevap: 30 Kasım 2013 Cumartesi - Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu
 
TeşekkürLer :gull:


Saat: 17:54

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.