Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Vizyondakiler (https://www.forumaski.com/vizyondakiler/)
-   -   Creed: Efsanenin Doğuşu Film Tanıtımı (https://www.forumaski.com/vizyondakiler/174431-creed-efsanenin-dogusu-film-tanitimi.html)

YeşiL6 08.01.2016 21:45

Creed: Efsanenin Doğuşu Film Tanıtımı
 
Creed: Efsanenin Doğuşu Film Tanıtımı

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

IMDB Puanı: 8.1 / 10
Tür: Dram, Spor
Yapım Yılı:2015
Ülke:ABD
Gösterim Tarihi:8 Ocak 2016
Yönetmen:Ryan Coogler
Senarist:Sylvester Stallone , Ryan Coogler , Aaron Covington
Oyuncular:Sylvester Stallone , Wood Harris , Tessa Thompson , Graham McTavish , Phylicia Rashad , Brian Anthony Wilson , Tony Devon , John Mitchell , Juan Pablo Veizaga , Jean-Pierre Serret
Süre:95 dk.


Creed: Efsanenin Doğuşu Film Konusu
Kimsesiz Adonis bir yetimhanede günlerini geçiren, aslında iyi bir çocuk olmasına rağmen kavgacılığı ile tanınan bir yetimdir. Bir gün babasını tanıdığını söyleyen bir kadın onu ziyarete gelir ve kendisini yetimhaneden çıkartmak istediğini söyler. Babasının resmi nikahlı ama artık dul eşi olan bu kadın Mary Anne Creed'dir; Adonis'in babası ise efsanevi boksör Apollo Creed'den başkası değildir! Üvey annesinin himayesinde gayet iyi bir yaşama kavuşan Adonis, önündeki tüm iyi yaşam fırsatlarına rağmen tek bir arzu ile yanıp tutuşmaktadır; babası gibi boksör olmak! Kendisine karşı gelenlere inat babasının en yakın arkadaşı ve rakibi olan Rocky Balboa'nın kapısını çalar.
Filmin başrollerinde Michael B. Jordan, Sylvester Stallone, Tessa Thompson, Phylicia Rashad, Tony Bellew yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Ryan Coogler otururken, senaryo ise Aaron Covington'a ait.

Creed: Efsanenin Doğuşu Film Fragmanı


Saat: 01:52

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.