Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Vücut - Cilt Bakımı (https://www.forumaski.com/vucut-cilt-bakimi/)
-   -   Nasıl Ayak Masajı Yapılır? (https://www.forumaski.com/vucut-cilt-bakimi/113721-nasil-ayak-masaji-yapilir.html)

SrKn 08.06.2014 19:14

Nasıl Ayak Masajı Yapılır?
 
Nasıl Ayak Masajı Yapılır?
Bir kadının kalbine giden yol ayağından geçer. Kimileri fikri iğrenç buluyor olabilir. Fakat hakiki ayak masajı erbapları kendisine hayran kadın ordusu ile çevrelenir.

1- Bir leğen ılık su doldurup hedefteki ayakları 10 dakika ılık suda bekletin. Suya aromalı yağlar veya aynı şekilde kokulu banyo tuzuda ekleyebilirsiniz. 10 dakika sonra masaja başlamak için hazırlık yapmadan önce ayakları iyice kurulayın.

2- Ellerinize krem veya masaj yağı sürün. Ayak parmaklarından topuğa doğru ovarak ilerleyin. Sonra topuğu önce nazik sonra da biraz daha sert hareketlerle ovun. Baş ve işaret parmaklarınızla ayak tabanını dairesel hareketlerle ovun. Topuğa tabana daha fazla basınç uygulayın. Ayağın üst kısmından başlayıp alt kısmına doğru dairesel hareketlerle ilerleyin.

3- Bir elinizle ayağı tutarken diğeriyle ayağı bilekten sonra da parmak altındaki tümseklerden nazikçe yana çevirin. Bunu beş kez tekrarlayın. Bir elinizle ayağı tutup, diğerini yumruk yaparak ayak tabanını yoğurun.

4- Bir elinizle ayağı sıkıca tutup diğer elinizin yanıyla tabana vurun. Bu hareket çabuk ve hafif yapılmalı. Bu yüzden de elleriniz gevşek ve esnek olmak zorunda. Ardından ayak tabanına kesme hareketleri uygulamak için iki elinizi birden kullanın. Hızlıca yapmanız gereken bu hareketler canlandırıcı ve uyarıcı bir etkiye sahip.

Aura 08.06.2014 22:49

Cevap: Nasıl Ayak Masajı Yapılır?
 
Topuklu ayakkabi giyen bayanlar icin olmazsa olmazlardan bu masaj. Tüm gün sizi tasiyan ayaklara bu iyiligide cok görmeyin hanimlar:p


Saat: 11:56

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.