Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Vücut - Cilt Bakımı (https://www.forumaski.com/vucut-cilt-bakimi/)
-   -   Kuru ve Soluk Dudaklar İçin Bal Maskesi (https://www.forumaski.com/vucut-cilt-bakimi/177373-kuru-ve-soluk-dudaklar-icin-bal-maskesi.html)

EbruLi 20.02.2016 12:27

Kuru ve Soluk Dudaklar İçin Bal Maskesi
 
Kuru ve Soluk Dudaklar İçin Bal Maskesi



Devamlı soluk gözüken veya kuru ve çatlak dudaklarınız varsa daha canlı ve pürüzsüz görünmesi için bal maskesi yapabilirsiniz.

Bal ve badem yağı dudaklarını besler, yeniler ve nemlendirir. Eskisinden daha renkli görünmesini sağlar, soluk görünümün önüne geçer.

Bal maskesi için gerekli malzemeler;

Bir tatlı kaşığı bal,
Bir tatlı kaşığı badem yağı.
Bir tatlı kaşığı bal ile bir tatlı kaşığı badem yağı karıştırılır ve dudağa sürülür. Bu şekilde 10-20 dakika beklenebildiği kadar beklenir. Yumuşayan ölü hücreleri uzaklaştırmak için bir adet kesme şeker dudaklara nazikçe sürerek ovalanır. Bu işlem hem ölü hücreleri uzaklaştırır hem de dudağa olan kan akışının artmasına neden olduğundan dudağı renklendirir. Ardından ılık su ile yıkanır ve işlem tamamlanır.

Mehru 20.02.2016 13:21

Cevap: Kuru ve Soluk Dudaklar İçin Bal Maskesi
 
Boyle evde yapma turu losyon vs kullanmayi sevenlere iyi de, ben ne zaman evde yapsam hazirin parasini geciyor. Labello var 1euro mis gibi saglikli nemli oluyor tum gun parlatici yerinede geciyor. Kim ugrasacak balla badem yagiyla felan.


Saat: 14:25

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.