Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Vücut - Cilt Bakımı (https://www.forumaski.com/vucut-cilt-bakimi/)
-   -   Kuruyan Cildinizi Doğal Nemlendirin (https://www.forumaski.com/vucut-cilt-bakimi/185194-kuruyan-cildinizi-dogal-nemlendirin.html)

Jade 25.08.2016 10:47

Kuruyan Cildinizi Doğal Nemlendirin
 
Kuruyan Cildinizi Doğal Nemlendirin


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Yazın etkisiyle birlikte neye uğradığını şaşıran cildimize kış aylarında olduğu kadar bu aylarda da dikkat etmemiz gerekiyor. Bu yüzden peeling yapmak ve ölü derilerden kurtulmak çok önemlidir.
Bu önemli adımı es geçmek cildinizin yorgun ve cansız görünmesi demektir. Bu işlemi haftada 1 ya da 2 kere yaptığınızda cildiniz çok daha canlı ve parlak görünecektir.
Cildinizi nemlendirin
Kuru ciltlere daha kuvvetli bir nemlendirici kullanmanızı öneririz. Ya da gece kreminizin yanında bir serum kullanabilirsiniz. Çok çabuk kuruyabilen elleri ve dudakları unutmayın bu yüzden yanınızda her zaman el ve dudak kreminiz olsun.
Zeytinyağı maskesi
Aslında konumuz yüz maskeleri olsa da bu mükemmel saç maskesini önermeden geçmek istemedik! 2 yumurta sarısını, ¼ fincan zeytinyağı ile karıştırın ve saçınıza sürün. Saçınızı ise bir plastik torba ile sarın ve 1 saat boyunca bekletin. Sonra da yıkayın. Fakat size tavsiye, karışımı saç köklerinizden uzak tutun! Yoksa bir hafta boyunca saçlarınız yağlı gezebilirsiniz!


Saat: 11:01

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.