Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Vücut - Cilt Bakımı (https://www.forumaski.com/vucut-cilt-bakimi/)
-   -   Sigara Kullanan Bayanlar İçin Cilt Bakımında Önerilerimiz (https://www.forumaski.com/vucut-cilt-bakimi/20676-sigara-kullanan-bayanlar-icin-cilt-bakiminda-onerilerimiz.html)

Mavi 06.12.2012 04:38

Sigara Kullanan Bayanlar İçin Cilt Bakımında Önerilerimiz
 
Türkiye’nin bayan kitlesinde yarıdan fazlası kötü alışkanlık olarak tabir ettiğimiz sigarayı kullanmaktadır. Sigaranın diğer sağlık sorunlarını oluşturduğunu bilirken, cildimize verdiği zararı pek önemsemeyiz. Hâlbuki cilt bakımında en çok dikkat etmemiz gereken faktörlerden bir tanesi de sigaradır. Sigara, cildimizde siyah ve sarı renkli alacalıklar meydana getirir. Bu da cilt güzelliğini olumsuz yansıttığı gibi cilt sağlığını da ortadan kaldırmaktadır. Bu nedenle sigara tüketen bayanlarda oluşan bu zararlı etkiyi ortadan kaldırmak için sizlere birkaç tavsiye sunmaktayız.
Sigara nedeniyle cildinizde oluşan siyah ve sarı renkli alacalıkları, gece uyku moduna geçmeden önce 1 adet armudun suyunu sıkarak, yüzünüze sürmelisiniz. Böylelikle cildinizde çok kısa sürede değişimler meydana gelecek ve periyodik olarak uyguladığınız takdirde de cildiniz normal rengine kavuşmuş olacaktır.
Yüzünüzde göz çevresi bölgesinde oluşan kırışıklıklar içinde; olgunlaşmış yarım adet avokadoyu, yarım limon ve iki tatlı kaşığı kadar bal ile karıştırarak bir karışım meydana getiriniz. Ve oluşturduğunuz bu karışımı yüzünüze iyice yedirene kadar uygulayınız. Akabinde yaklaşık 60 dakikalık bir süreçte beklemeyi tercih ediniz. Bu yöntemle yüzünüzde ve göz çevresi diye tabir ettiğimiz bölgede sigaradan kaynaklı oluşan kırışıklıklara çözüm bulabilirsiniz. İlk önerimiz en kısa zamanda sigarayı bırakmanız, çünkü önemli hastalıklara sebep olduğu gibi cildi yaşlatan ve cilt sağlığını bozan en temel faktörlerin başında gelmektedir


Saat: 10:52

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.