Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Vücut - Cilt Bakımı (https://www.forumaski.com/vucut-cilt-bakimi/)
-   -   Göz Çevresi Bakımı Nasıl Yapılır? (https://www.forumaski.com/vucut-cilt-bakimi/25270-goz-cevresi-bakimi-nasil-yapilir.html)

heLen 22.01.2013 00:13

Göz Çevresi Bakımı Nasıl Yapılır?
 
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
Göz çevresi bakımı
Gözlerimiz, ruhun ve sağlığın aynası ama aynı zamanda yüzün en nazik bölgesi. Çünkü göz çevresindeki deri yüzün diğer kısımlarından 7 kat daha ince. Dış etkenlere aşırı duyarlı ve kırışıklıklara açık bir yapısı olduğundan yüze uygulanan her türlü krem ya da maske göz çevresi derisine zarar veriyor. Bu bölgeye özel ürünlerin kullanılması gerekiyor. En doğru seçim, tahriş etmeyen ve alerjik olmayan yağsız nemlendiriciler kullanmak ve doğal yöntemlerle cildi beslemektir. Beslenmekten, dinlenmeye, temizlikten göz jimnastiğine ve evde hazırlanan doğal kremlere kadar pek çok konuda bazı temel kurallara uymak gerekiyor.

Pek çok insanlar gözaltlarının devamlı mor olmasından , pek çok kişide gözaltı torbalarından bazı kişilerde göz çevresi çizgilerinden şikayet etmektedir. Göz çevresi cilt bakımından ayrı yapılmaktadır. Gözlerimiz, ruhun ve sağlığın aynası ama aynı zamanda yüzün en nazik bölgesi. Çünkü göz çevresindeki deri yüzün diğer kısımlarından 7 kat daha ince. Dış etkenlere aşırı duyarlı ve kırışıklıklara açık bir yapısı olduğundan yüze uygulanan her türlü krem ya da maske göz çevresi derisine zarar veriyor.

Gülme, kızgınlık, zararlı çevresel etkenler, makyaj ve makyaj temizleme işlemi nedeniyle de devamlı yıpranır. Çok ince olması nedeniyle alttaki kılcal damarlar, mor renkli halkalar ve torbalanmalar şeklinde, görünebilir. Bu durum kişiye stresli, yorgun ve uykusuz bir görünüm verir. Bütün bu sebeplerle daima özel bakım ürünleri (temizleyici, nemlendirici, maskeler vb.) tercih edilmelidir.

Sütle göz çevresi temizlenir.
Peeling yapılır.
Kremle masaj yapılır. (15 dk)
Göz çevresi maskesi uygulanır. (15-20 dk)
Serumla yedirme işlemi yapılarak işlem sona erer. (40 dk)
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Saat: 01:44

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.