Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Vücut - Cilt Bakımı (https://www.forumaski.com/vucut-cilt-bakimi/)
-   -   El ve Ayak Parafini Nasıl Uygulanır? (https://www.forumaski.com/vucut-cilt-bakimi/25276-el-ve-ayak-parafini-nasil-uygulanir.html)

heLen 22.01.2013 00:31

El ve Ayak Parafini Nasıl Uygulanır?
 
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

El ve Ayak Parafini
Ellerimiz ve ayaklarımız gün içerisinde en çok yıpranan uzuvlarımızdır ve tabi ki onlarında bakıma ihtiyaçları vardır. Yapacağımız bakımla elleriniz ve ayaklarınız hissedilir derecede yumuşar ve güzel bir görünüm alır.

Parafinin uygulandığı vücut kısımlarında ısı iletimi önlenir ve dış etkilerle sıcaklık transferi güç olduğundan sıcaklık uzun süre korunur. Parafin banyosunun uygulandığı alanlarda kan dolaşımı, terleme ve metabolizma artar. Hücreler arası sıvıda artma olur. Parafin el ve ayaklarınızda gözle görülür. Yumuşaklık , kadifemsi bir görünüm ve bakım sağlar. Ayrıca çatlak tedavisinde de güzel sonuçlar elde edilmektedir.

Parafin (ısıtıcıda) termostatlı 60 C derecede eritilip, 30 dereceye düşürülür. Vücudu yakmayacak ısıda bir fırça ile vücuda sürülür, daha sonra naylon çarşaf ile sarılarak önceden ısıtılmış Elektrikli Vücut Isıtıcı ile vücut kapatılır. 45 dakika sonra vücut ısı cihazından çıkartılır. Whıte Oil ile vücut masajı ile işlem tamamlanır. 2 -3 saat duş alınmaması tavsiye edilir.


Saat: 17:49

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.