Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Vücut - Cilt Bakımı (https://www.forumaski.com/vucut-cilt-bakimi/)
-   -   Burundaki Siyah Noktalar Nasıl Yok Edilir? (https://www.forumaski.com/vucut-cilt-bakimi/40942-burundaki-siyah-noktalar-nasil-yok-edilir.html)

Aslı 12.07.2013 22:45

Burundaki Siyah Noktalar Nasıl Yok Edilir?
 
Hepsi etkili ve faydalıdır.
Biyolog ve Kozmetolog Pervin Bulgak Türk Kahvesi Peeling Maskesi


Malzemeler :
1 tatlı kaşığı Türk Kahvesi
1 tatlı kaşığı sısma zeytinyağı

Malzemeleri karıştırıyoruz. Bu kremsi maskeyi göz çevrelerimiz hariç, siyah nokta bulunan kısımlara dairesel hareketler ile uyguluyor, peeling işlemi yapıyoruz. Sonra da yüzümüzü soğuk su ile yıkıyoruz. Soğuk su cilt için çok önemli bir güzellik ürünüdür.
Burundaki Siyah Noktalar İçin Ev Yapımı Maske
Malzemeler :
1 kaşık süt
1 kaşık toz jelatin alıyoruz
Kase
Maske fırçası

Bu siyah nokta soyucu ev yapımı bir maskedir. Hazır satılan ve siyah nokta çıkaran maskelerden çok daha faydalıdır. Yapılması da son derece kolaydır.
Malzemeleri kasede karıştırıyoruz, mikrodalga fırında veya normal fırında yüksek ısıda 1 dakika bekletiyoruz. Varsa eğer maske fırçası yardımı ile siyah noktalı bölgeye sürüp 15 dakika bekletiyoruz. Yüzümüzde soyulabilir bir maske haline gelecektir, soyulabilir bir maske haline geldiğinde onu bir ucundan tutup tamamen kaldırıyoruz, çıkarıyoruz ve bütün siyah noktalar o kaldırdığımız jelatinin üzerine yapışıyor. Sürülebilir kıvamda olması önemli. Isısını ve kıvamını kontrol ettikten sonra sürüyoruz.
Bildiğiniz gibi siyah noktalar, çene ve burun bölgesinde olmaktadır. Çıkardığınızda siyah noktalar üzerinde oluyor. Hafif kalın olacak şekilde bal kalınlığında sürüyoruz. Çok çabuk donar. Donduğunda kaldırınız.
Bunu her gün yapmamız doğru değil haftada 1 yapılmalıdır.


Saat: 21:28

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.