Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Vücut - Cilt Bakımı (https://www.forumaski.com/vucut-cilt-bakimi/)
-   -   Tırnakların beyazlaması için ne yapmalı ? (https://www.forumaski.com/vucut-cilt-bakimi/49511-tirnaklarin-beyazlamasi-icin-ne-yapmali.html)

Perii 28.08.2013 19:39

Tırnakların beyazlaması için ne yapmalı ?
 
Tırnakların beyazlaması için ne yapmalı?
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
Elinize bir adet limon alın ve limonun tamamını kasenin içine sıkıp ellerinizi bu kasenin içinde 5 dakika kadar bekletin. Limonun ihtiva ettiği doğal asit tırnaklarınızın anında beyazlamasına olanak sağlayacaktır. Diş beyazlatma ürünleri de tırnaklar üzerinde etkili bir beyazlık yaratmaktadır. Diş beyazlatma ürünü kullanıyorsanız eğer, bunu tırnaklarınız üzerinde de kullanmayı deneyin. Tırnaklarınızı diş beyazlatma ürünü ile ovduğunuz zaman farkı göreceksiniz.

Bir kasenin içerisinde oksijenli su koyup tıpkı limon içinde ellerinizi beklettiğiniz gibi oksijenli suyun içinde de 5 dakika kadar bekletin. Bu işlemde tırnak beyazlamasını sağlayacak en etkili yöntemlerden bir tanesi olmaktadır. Bu yöntemleri denediğiniz zaman kısa süre içinde tırnaklarınızda şaşırtıcı bir beyazlık ile karşılaşacağınızı garanti ederim hanımlar. Denemeden bilemezsiniz, haydi hemen deneyin!


Saat: 20:53

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.