Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Vücut - Cilt Bakımı (https://www.forumaski.com/vucut-cilt-bakimi/)
-   -   Güzel bir cilt için (https://www.forumaski.com/vucut-cilt-bakimi/49799-guzel-bir-cilt-icin.html)

KaRaqiZz 30.08.2013 10:50

Güzel bir cilt için
 
Güzel bir cilt için

Güzel bir cilt için yapmanız gerekenler bu yazımızda detaylarıyla bulunmaktadır. Cilt güzelliği, kişinin dışa yansımasını ve genel güzelliğe katkısıyla oldukça önemli bir konudur. Güzel bir cilt için alınması gereken bazı önlemlerin yanında düzenli olarak yapmanız gereken bazı uygulamaları da barındırmaktadır.


Güzel bir cilt için en önemli ve kesinlikle uyulması gereken kural günde en az 2 litre su tüketmektir. Genel sağlığa katkısı kadar cilt güzelliğine de katkı sağlayan su içmeyi ihmal etmeyin ve mümkün olduğunca su içmek için kendinizi zorlayın. Cilt tipine uygun olan ürünleri kullanmak güzel bir cilde sahip olmak için değişmez kurallardan biridir. Cildinizde bulunan siyah noktalar, akne ve sivilceleri uygun biçimde cildinizden arındırın. Bunun için size yardımcı olacak peeling, maske ve cilt kürlerini uygulayabilirsiniz. Cilt güzelliğine indirilen en büyük darbelerden biri olan cilt temizliğine dikkat etmemenin getirdiği problemlerden biri olan akneler, sivilceler ve siyah noktalar kirli ciltte oluşmaktadır. Gün içinde cilt tipine uygun temizleyicilerle cildinizi temizlemeyi ihmal etmeyin. Cildin nefes almasını sağlayarak cildin daha uzun süre genç ve diri kalmasını sağlayabilirsiniz.

Güzel bir cilt için bu basit ve uygulanabilir önerileri yaptığınızda cildinizin genel görünümü çok güzel ve parlak olacağı kadar taze ve diri bir görünüm de kazanacaktır. Temiz bir cilt, size güzellik kadar olumlu yönde algı oluşmasına da katkı sağlayacak etkenlerdendir. Kişinin giyimi, makyajı kadar cilt güzelliği de o kişinin dışa yansıyan en önemli aynasıdır. Bu özellik unutulmadan cilt temizliğine ve güzelliğine yeterli önem verilmeli ve cilde gerektiği kadar özen gösterilmelidir.


Saat: 16:19

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.