Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Vücut - Cilt Bakımı (https://www.forumaski.com/vucut-cilt-bakimi/)
-   -   Limon İle Güzelleşmek İsteyenler Buraya (https://www.forumaski.com/vucut-cilt-bakimi/60443-limon-ile-guzellesmek-isteyenler-buraya.html)

Jaqen 12.10.2013 21:22

Limon İle Güzelleşmek İsteyenler Buraya
 
Limon İle Güzelleşmek İsteyenler Buraya

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
Hayatı kabusa çeviren sivilceleri geçirmek, tırnakları daha güçlü hale getirebilmek ve saç renginizi kolaylıkla açabilmek için pahalı kozmetik ürünleri kullanmanıza hiç gerek yok Meleklerim! Buzdolabınızda mevcut bulunan güzellik iksiri limon, tüm bunları elde edebilmenizi sağlayabilir.



Saç renginizi açar

Saç renginizi açmak isterseniz boyalara ya da kimyasal saç açıcılara gerek yok. Çünkü limon saç açıcı özelliği olan önemli bir besindir. Papatya ile karıştırıldığında hem saçlarınızın renginin açılmasına hem de saçlarınızın yumuşamasına yardımcı olacaktır.

Tırnaklarınızı güçlendirir

Tırnaklarınıza sık sık oje sürüyorsanız, tırnaklarınızın zayıfladığını ve çok çabuk kırıldığı zamanlar oluyordur. Tırnaklarınızın güçlenmesinde tek çözüm ise limondur. Gece yatmadan önce 1 tatlı kaşığı zeytinyağına birkaç damla limon sıkıp, sürdüğünüz zaman ellerinizin ve tırnaklarınızın yumuşadığını hissedeceksiniz.

Sivilcelere kurutur

Gece yatmadan önce sivilce ve akneli bölgeye limon sürün. Limonu direkt olarak uyguladığınız zaman limonun içindeki sitrik asit cilt problemlerinin çözümünde yardımcı olur.

Siyah noktalara iyi gelir

Siyah noktaları olanlar için limon birebir. Bir parça pamuğa

limon sıkıp tonik olarak kullandığınız zaman siyah nokta oluşumunu engellediği gibi aynı zamanda cildinizin gözeneklerinin nefes almasına yardımcı olur.

Dişleri beyazlatır

Diş beyazlaştırıcılara o kadar para vermeye gerek yok. Çünkü doğal ve düşük
maliyet ile sizde evde kendi diş beyazlatıcınızı yapabilirsiniz. Karbonat ve limonu iyice karıştırın. Elde ettiğiniz bu karışım hem diş macunu hem de diş beyazlatıcı olarak işinizi görecektir.


Alıntıdır


Saat: 02:14

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.