Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yabancı Diziler Tanıtımları (https://www.forumaski.com/yabanci-diziler-tanitimlari/)
-   -   Vampir Günlükleri (The Vampire Diaries) 3. Sezon Bölüm Özetleri (https://www.forumaski.com/yabanci-diziler-tanitimlari/105456-vampir-gunlukleri-vampire-diaries-3-sezon-bolum-ozetleri.html)

Jineps 25.04.2014 00:34

Vampir Günlükleri (The Vampire Diaries) 3. Sezon Bölüm Özetleri
 
Vampir Günlükleri (The Vampire Diaries) 3. Sezon Bölüm Özetleri

Vampir Günlükleri, Vampir Günlükleri 3.sezon, Vampir Günlükleri 3 sezon Tüm bölümler, Vampir Günlükleri 3 sezon bölüm özetleri, Vampir Günlükleri tüm bölümlerin özetleri, Vampir Günlükleri izle, Vampir Günlükleri 3.sezon, Vampir Günlükleri 3 sezon özetler, Vampir Günlükleri özetleri, The Vampire Diaries, The Vampire Diaries 3.sezon, The Vampire Diaries 3 sezon Tüm bölümler, The Vampire Diaries 3 sezon bölüm özetleri, The Vampire Diaries tüm bölümlerin özetleri, The Vampire Diaries izle, The Vampire Diaries 3.sezon, The Vampire Diaries 3 sezon özetler, The Vampire Diaries özetleri

3×01 “The Birthday”

Elena’nın 18. yaş gününün sabahında, Caroline parti planlamakla meşguldür, ama Elena Stefan’ın nerede olabileceği ile ilgili ipuçları aramaya yoğunlaşmıştır.Damon da Stefan’ı aramaktadır; aynı zamanda Elena’yı korumaya çalışmakta ve Klaus’un dikkatini çekecek bir şey yapmasına engel olmaktadır.Bu sırada Klaus ve Stefan, Ray Sutton adındaki bir kurtadamın izini sürmektedirler.Artık Matt’le beraber Mystic Grill’de çalışan Jeremy, Bonnie onu tekrar canlandırdığından beri neden Vicki ve Anna’nın hayaletlerini gördüğünü anlamaya çalışmaktadır.Alaric, Elena ve Jeremy’e göz kulak olmak için elinden geleni yapmakta, aynı zamanda da Jenna’nın ölümünün acısıyla başa çıkmaya çalışmaktadır.Caroline ve Tyler yeni ve beklenmedik bir zorlukla yüzleşirler.

Jineps 25.04.2014 00:34

Cevap: Vampir Günlükleri (The Vampire Diaries) 3. Sezon Bölüm Özetleri
 
3×02 “The Hybrid”

Klaus, kendisini daha da güçlendirecek bir plan yapar, ama kurtadam Ray Sutton’un isteksiz katılımıyla bile, işler Klaus’un planladığı gibi gitmez.Damon ve Alaric,isteksizce de olsa Elena’nın Stefan’ı bulmak için yeni stratejisine uyarlar; bu durum da Damon’ı, beklenmedik bir düşmanla tehlikeli bir kavgaya sürükler.Jeremy, geçmişinden hayaletlerin ondan ne istediğini anlamak için Matt’ten yardım ister.Caroline’ın ona ihtiyacı olduğunu bilmeyen Tyler annesiyle duygusal bir yüzleşme yaşar.

Jineps 25.04.2014 00:34

Cevap: Vampir Günlükleri (The Vampire Diaries) 3. Sezon Bölüm Özetleri
 
3×03 “The End of Affair”

Klaus ve Stefan Chicago’ya varırlar.Stefan, yıllar önce ona olan ilgisi hiç değişmemiş bir vampirle tekrar karşılaşır.1920′lerin Chicago’suna bir flashbackte, Stefan çılgın geçmişinden bir bölümle yüz yüze gelir. Beklenmeyen bir kaynaktan, Stefan ve Klaus’un nerede olabileceğiyle ilgili bir ipucu yakalayan Damon, Elena’yla birlikte iz sürer. Mystic Falls’da ise, Tyler Caroline için endişelidir ve Şerif Forbes’dan yardım ister.

Jineps 25.04.2014 00:34

Cevap: Vampir Günlükleri (The Vampire Diaries) 3. Sezon Bölüm Özetleri
 
3×04 “Disturbing Behavior”

Hala Chicago’da olan Klaus uzun zamandır tanıdığı bir cadıyı, Gloria’yı, planının neden işlemediğini anlamak için kayıp bilgiyi bulmak üzere kullanıyor. Gloria’nın büyüleri, gerçeğin şaşırtıcı parçalarını ortaya çıkarır; ama daha sonra Gloria, yapbozu tamamlayabilmek için Stefan’ın bilgisine ihtiyacı olduğunu farkeder. Stefan kendini aniden tehlikenin içinde bulduğunda, yardım beklenmedik bir müttefikten gelir. Mystic Falls’da ise, sinir bozucu yeni bir düşman Damon’ı çileden çıkarır ve Damon’ın saldırısı kalıcı sonuçlar doğurur. Caroline, Elena’ya hisleriyle yüzleşmesi için yardımcı olurken bile kendi duygusal problemleriyle uğraşmaktadır. Jeremy hayalet ziyaretçilerinden biriyle kısa ama rahatsız edici bir ilerleme kaydeder. Bonnie, herkesi etkileyecek bir karşılaşma yaşar.

Jineps 25.04.2014 00:35

Cevap: Vampir Günlükleri (The Vampire Diaries) 3. Sezon Bölüm Özetleri
 
3×05 “The Reckoning”

Tüm yaşananlara rağmen Caroline, Elena,Bonnie,Matt ve Tyler’ın yeni eğitim yılı başlamadan önce, Mystic Falls Lisesi son sınıf öğrencilerinin eğlencesine katılmalarını sağlamaya kararlıdır. Ama, davetsiz misafirler geldiğinde gece kısa sürede ölümcül bir yola döner. Damon Jeremy’i, öteki tarafla olan bağlantısını Klaus’u alt edecek bir yol bulmak için kullanabileceğine ikna eder. Klaus, Stefan’a olan bağını daha da derinleştirir ve onu giderek daha da vahşi ve tehlikeli işlerde kullanmaya başlar.

Jineps 25.04.2014 00:35

Cevap: Vampir Günlükleri (The Vampire Diaries) 3. Sezon Bölüm Özetleri
 
3×06 “Smells Like Teen Spirit”

Okuldaki son senelerinin ilk gününde Elena, Caroline, Bonnie ve Matt son yaşananlardan sonra hala kendilerine gelememişlerdir, Tyler ise biraz fazla keyfine bakmaktadır.Damon, evdeki yeni misafirden rahatsızdır ve herkes Alaric’in tarih sınıfına yeni gelen öğrenciye şaşırmıştır.Matt çok ciddi bir hata yaptığını farkedince Bonnie’den yardım ister.Stefan da Klaus’un ona verdiği görevi gerçekleştirmeye devam eder.

Jineps 25.04.2014 00:36

Cevap: Vampir Günlükleri (The Vampire Diaries) 3. Sezon Bölüm Özetleri
 
3×07 “Ghost World”

Mystic Falls geleneksel Aydınlanma Gecesi’ne* hazırlanırken şehir, ölenlerin ruhlarının istilasına uğramıştır.Kızgın bir ruhla “sert” bir karşılaşmadan sonra, Damon Bonnie’den ruhların şaşırtıcı güçlerinin sebebini bulmasını ister.Elena Jeremy’nin öteki tarafla olan bağlantısını, Stefan’a ulaşmada yeni bir yol bulmak için kullanmaya ikna eder; bu da Jeremy’i korkunç bir seçimle baş başa bırakır.Alaric geçmişle ilgili, uzun zamandır saklı bir ipucu bulur.

Jineps 25.04.2014 00:46

Cevap: Vampir Günlükleri (The Vampire Diaries) 3. Sezon Bölüm Özetleri
 
3×08 “Ordinary People”

Elena ve Bonnie’nin yardımıyla Alaric, son keşfini deşifre etmeye çalışır. Elena ve Rebekah, “kötü kız gücü” çatışmasına girerler, ta ki Rebekah ailesinin eski sırlarını ve Klaus ve Elijah’la paylaştığı ortak vahşi geçmişini anlatana kadar. Damon, Stefan’la ilgili ilerleme kaydetmek için düşüncesiz bir girişimde bulunur ve ikisi de beklenmedik bir müttefik karşısında şaşkındır.

Jineps 25.04.2014 00:46

Cevap: Vampir Günlükleri (The Vampire Diaries) 3. Sezon Bölüm Özetleri
 
3×09 “Homecoming”

Okula dönüş dansının olduğu gece Rebekah, bu gecenin onun için neden bu kadar önemli olduğu konusunda Elena’ya içini döker; bu da Elena’yı duygusal bir karmaşaya sokar. Caroline ve Matt, Tyler’ın gece boyuncaki davranışlarına şok olurlar. Klaus son planını uygulamaya koyduğunda işler karışır. Klaus’u zekasıyla yenmeye kararlı olan Damon, tehlikeli bir ortaklığa girer, ve olaylar korkunç bir hal alır.

Jineps 25.04.2014 00:47

Cevap: Vampir Günlükleri (The Vampire Diaries) 3. Sezon Bölüm Özetleri
 
3×10 “The New Deal”

Stefan Klaus’un ailesinin bulunduğu tabutları saklamıştır. Klaus Damon ve Elena’yı, Stefan’ı bulana ve ailesini geri alana dek kimsenin güvende olmayacağı konusunda ikna etmek için şiddete başvurur.Tyler, hibrid olmanın keyfini çıkarmaktadır, ama hareketlerinin sonuçlarına katlanmak zorunda kalır.Korkunç bir olaydan sonra, Elena ve Alaric, Jeremy’nin davranışları ve hatta güvenliği konusunda endişelidir.Alaric, güzel Doktor Fell’le tanışır.Doktor Fell, Alaric’in hızlı iyileşme gücünden etkilenir.Klaus’la bir antlaşma yaparken, Elena Klaus’a, onu şok eden gerçekleri söyler.


Saat: 03:40

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.