Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yabancı Diziler Tanıtımları (https://www.forumaski.com/yabanci-diziler-tanitimlari/)
-   -   Hannibal Dizisi Hakkında (https://www.forumaski.com/yabanci-diziler-tanitimlari/112298-hannibal-dizisi-hakkinda.html)

cosmos 31.05.2014 00:20

Hannibal Dizisi Hakkında
 
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


En etkileyici edebi karakterlerden biri ilk defa televizyon dizisine uyarlanıyor: eski psikiyatrist yeni seri katil Dr. Hannibal Lecter. Thomas Harris’in klasik romanlarından uyarlanan ve Bryan Fuller (“Pushing Daisies,” “Heroes”) tarafından yaratılan bu yeni dizide, inanılmaz hikayenin nerede başladığını görüyoruz.


Will Graham (Hugh Dancy, “The Big C”) FBI ile birlikte bir seri katilin peşinde olan yetenekli bir suçlu profili çıkarma uzmanıdır. Graham’in kendine özgü düşünme tarzı ona herkesle -psikopatlarla bile- empati kurma yeteneği vermiştir. Onları farklı kılanın ne olduğunu her zaman bilir. Ancak yakalamaya çalıştığı son katilin zihni Will için bile oldukça karmaşık bir yapıya sahiptir. Bu nedenle ülkenin ileri gelen psikiyatrlarından biri olan Dr. Lecter’dan yardım ister. Dahi doktorun uzmanlığıyla silahlanan Will ve Hannibal (katil olduğunu sadece izleyici bilmektedir) mükemmel bir ortaklık oluştururlar. Hatta ikilinin yakalayamayacağı bir katil olmadığı düşünülür. Ama Will gerçeği öğrenirse…


--------


İkinci sezonu bitti. Çok etkileyici bir dizi. Seri katilin inanılmaz dehasına şahit oluyoruz. Psikolojik çıkarımları oldukça başarılı, yemek hazırlama sahneleriyse oldukça estetik. Hannibal'in tedirgin eden tavırları, farklı tınısıyla dikkat çeken ses tonu, kendinden emin duruşu, ser verip sır vermeyecek hali hayranlık uyandırıcı. "Benden hiçbir şey gizleyemezsin" bakışları takdire şayan.


Jineps 31.05.2014 00:22

Cevap: Hannibal Dizisi Hakkında
 
@[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] konu için teşekkürler canım :gull:

cosmos 31.05.2014 00:22

Cevap: Hannibal Dizisi Hakkında
 
Rica ederim canımcımm :gull:

FragiLe 10.08.2014 13:21

Cevap: Hannibal Dizisi Hakkında
 
Bu diziyi de övüyorlar.
İzlemeye başlasam mı acaba..


Saat: 10:33

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.