Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yabancı Diziler Tanıtımları (https://www.forumaski.com/yabanci-diziler-tanitimlari/)
-   -   Zindan Adası Dizi Oluyor! (https://www.forumaski.com/yabanci-diziler-tanitimlari/128213-zindan-adasi-dizi-oluyor.html)

LifeisBeauty 27.08.2014 15:16

Zindan Adası Dizi Oluyor!
 
Zindan Adası Dizi Oluyor!

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Yine yeniden bir filmin dizi olacağı haberini veriyoruz. Kişisel düşünceme göre Amerika’da ciddi bir senaryo sıkıntısı olmalı, aksi halde bu kadar film televizyona aktarılmazdı. Bu sefer ki haberimiz HBO, Zindan Adası’nı dizi yapmak için anlaşmaların birçoğunu yapmış. Başarılı gerilim filmi Shutter Island (Zindan Adası) orjinal filminde yapımcısı Martin Scorsese önderliğinde 2015 sonbahar döneminde HBO’da yayınlamak üzere çalışmalarına başlandı. Dizinin pilot bölüm yönetmenliğini ve yapımcılığını Martin Scorsese üstlenecek. Yapımcı firma ise HBO ve Paramount Pictures. İsmi Ashecliffe olarak belirlenen dizide, filmin geçtiği akıl hastanesinde olaylar çıkmadan önce hastanede yaşanan olayların kökeni ve sırlarını anlatacak ve senaryosunu Dennis Lehane yazacak. Henüz oyuncu kadrosu belli olmayan dizi için oyuncu seçimlerinin Kasım ayında başlayacağı söyleniyor.

Emmy ödüllü Martin Scorsese şu anda HBO‘nun bu yıl final sezonuyla ekrana gelecek dizisi Boardwalk Empire‘de yapımcılık görevi üstleniyor.
Birdizihaber


Saat: 15:43

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.