Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yabancı Diziler Tanıtımları (https://www.forumaski.com/yabanci-diziler-tanitimlari/)
-   -   The Walking Dead 6. Sezon Onayını Kaptı! (https://www.forumaski.com/yabanci-diziler-tanitimlari/133980-walking-dead-6-sezon-onayini-kapti.html)

LifeisBeauty 08.10.2014 15:39

The Walking Dead 6. Sezon Onayını Kaptı!
 
The Walking Dead 6. Sezon Onayını Kaptı!


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Yeni sezonun başlamasına birkaç gün kalmıştı ki, fenomen zombi dizisi The Walking Dead’e 6. sezon onayı geldiği açıklandı. Amerikan kablolu kanallarından AMC, şaşırtıcı olmayan bir karar alarak, dizinin 2015’te de ekranlara geleceğini duyurdu. Rekor sayılabilecek reytinglerle yoluna devam eden The Walking Dead, televizyon tarihinde bir kablolu kanal dizisinin aldığı en yüksek izlenme oranlarını elde ediyordu.

Kanalın yetkililerinden Charlie Collier, Scott M. Gimple’ın showrunner görevine devam edeceğini de duyurdu. Yeni sezon için duyduğu heyecanını dile getiren Collier; çizgi romanların yaratıcısı Robert Kirkman’a, showrunner Scott M. Gimple’a, dizinin yürütücü yapımcılarına ve bu zengin dünyanın yaratılmasında katkısı bulunan tüm ekibe teşekkürlerini iletti.

The Walking Dead 5. sezonuna “No Sanctuary” isimli bölümle, 12 Ekim Pazar akşamı start verecek. Bölüm ekranlara gelmesinden bir gün sonra, yani 13 Ekim akşamı ise, FX Türkiye’de ekranlara gelecek.


Saat: 15:03

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.