Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yabancı Diziler Tanıtımları (https://www.forumaski.com/yabanci-diziler-tanitimlari/)
-   -   Pretty Little Liars’ın Yıldızı Suits’e Geliyor! (https://www.forumaski.com/yabanci-diziler-tanitimlari/134400-pretty-little-liars-yildizi-suits-e-geliyor.html)

LifeisBeauty 11.10.2014 19:19

Pretty Little Liars’ın Yıldızı Suits’e Geliyor!
 
Pretty Little Liars’ın Yıldızı Suits’e Geliyor!


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Pretty Little Liars dizisinde Spencer karakteriyle izlediğimiz oyuncu Troian Bellisario, gerçek hayattaki nişanlısı Patrick J. Adams ile aynı ekranı paylaşmaya hazırlanıyor! 28 yaşındaki yıldız; USA Network’ün beğenilen dizisi Suits’e konuk olacak ve Mike ile bir dönem sevgili olan, Claire isminde idealist bir hukuk öğrencisini canlandıracak. Daha önce Gabriel Macht'ın eşi Jacinda Barrett de diziye 3 bölüm konuk olmuştu.

Rachel severlerin endişelenmesine gerek yok çünkü bu ilişki zaten bitmiş olacak ve Claire yalnızca flashback sahnelerde gözükecek. Mike bisikletle kuryelik yaptığı dönemde, sosyal hizmetlerde gönüllü hizmet veren Claire ile tanışacak. Çift bir süre sonra görüşmeye başlayacak ancak işler yolunda gitmeyecek. Mike'ın bir dava için Claire’e yardım etmeye çalışması ters tepecek ve Mike kendini yaşadığı hayatı sorgularken bulacak.

Her sezon ortasında 4-5 aylık ara veren Suits, en son “This Is Rome” bölümüyle 20 Ağustos’ta izleyici karşısına geçmişti. Bellisario’nun da yer alacağı 4. sezon ikinci yarısının, 2015 başlarında yayınlanması bekleniyor. Suits’in 5. sezon onayı aldığını da, bir kere daha belirtelim.


Saat: 11:53

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.