Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yabancı Diziler Tanıtımları (https://www.forumaski.com/yabanci-diziler-tanitimlari/)
-   -   Unforgettable Üç Sezonun Ardından İptal Edildi (https://www.forumaski.com/yabanci-diziler-tanitimlari/134590-unforgettable-uc-sezonun-ardindan-iptal-edildi.html)

LifeisBeauty 13.10.2014 11:12

Unforgettable Üç Sezonun Ardından İptal Edildi
 
Unforgettable Üç Sezonun Ardından İptal Edildi


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Eylül 2011’den beri ekranlara gelen Unforgettable, ilk sezonun ardından iptal edilmiş; ancak CBS kararından vazgeçerek diziyi geri döndürmüştü. Sezonların bölüm sayısı 13’e indirilmiş ve yayın tarihi yaz aylarına alınmıştı. Geçtiğimiz günlerde yaz dizilerinden Under the Dome ve Extant için devam, Reckless için iptal kararı veren kanal; Unforgettable 4. sezon için bir açıklamada bulunmamıştı. İki senedir devam eden taktik, anlaşılan John Bellucci & Ed Redlich imzalı suç dramasını daha fazla kurtaramadı. Nihayet kararını duyuran CBS, Unforgettable’ın iptal edildiğini ve 4. sezonun olmayacağını açıkladı.

Without a Trace’den hatırlanabilecek Poppy Montgomery ile Nip/Tuck’ın yıldızı Dylan Walsh’ı buluşturan dizi; otobiyografik bir hafızaya sahip Carrie Wells ile onun ortağı/sevgilisi Dedektif Al Burns’ün maceralarını ekranlara getiriyordu. J. Robert Lennon'ın "The Rememberer" isimli bir kısa hikayesinden uyarlanan yapımın 14 Eylül’de yayınlanan 3. sezon finalleri “Moving On” ile “D.O.A.”, aynı zamanda dizinin de son bölümleri oldu ve 6 milyon izleyiciyi ekran başına çekti.


Saat: 09:52

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.