Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yabancı Diziler Tanıtımları (https://www.forumaski.com/yabanci-diziler-tanitimlari/)
-   -   ABC’den Bir İptal Bir Devam Kararı! (https://www.forumaski.com/yabanci-diziler-tanitimlari/138086-abc-den-bir-iptal-bir-devam-karari.html)

LifeisBeauty 10.11.2014 11:26

ABC’den Bir İptal Bir Devam Kararı!
 
ABC’den Bir İptal, Bir Devam Kararı!


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Yeni yayın döneminde en çok dizi sipariş eden kanallardan biri olan ABC; bir dizisi için iptal, diğeri için devam kararı verdi! Karen Gillan ile John Cho’yu buluşturan komedi Selfie, düşük izlenme oranları nedeniyle iptal edildi. Sosyal medyanın tanınmış yüzü Eliza’yı merkeze alan dizi; yaşadığı talihsiz bir olaydan sonra itibarını düzeltmek isteyen genç kadının, bir profesyonelle işbirliği yapmasını ekranlara getiriyordu. 13. bölümü ile veda edecek Selfie, yayınlanan son bölümüyle 3.5 milyon izleyici çekebilmişti.

Gelelim iyi habere… Geçtiğimiz ay How to Get Away with Murder ile Black-Ish’e tam sezon onayı veren ABC, Ioan Gruffudd’ın başrolde yer aldığı Forever için de yeşil ışık yaktı. Kanalın bu kararıyla Forever, 22 bölümlük ilk sezonu garantiledi. Ölümsüzlüğe ulaşmış New York’lu bir medikal müfettişi ekranlara getiren dizi; pilot bölümü ile 7 milyon seyirciyi ekran başına çekmiş, yayınlanan son bölümü “New York Kids” ile 5 milyon kişi tarafından izlenmişti.


Saat: 05:35

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.