Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yabancı Diziler Tanıtımları (https://www.forumaski.com/yabanci-diziler-tanitimlari/)
-   -   Yabancı Dizi Önerileri, En İyi Diziler (https://www.forumaski.com/yabanci-diziler-tanitimlari/183102-yabanci-dizi-onerileri-en-iyi-diziler.html)

Wine 20.07.2016 13:19

Yabancı Dizi Önerileri, En İyi Diziler
 
Yabancı Dizi Önerileri, En İyi Diziler

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Breaking Bad - IMDb Puanı : 9.5

Walter H. White New Mexico Eyaleti Albequerque Şehrinde bir lisede kimya öğretmeni olarak çalışmaktadır. Yakın bir zaman 3. evre akciğer kanseri olduğunu öğrenmiş ve doktorlar sadece bir kaç ay yaşayabileceğini söylemişlerdir.. Bu hastalık onun hayatını büyük ölçüde değiştirecektir. Lise öğretmeliği yanında ikinci iş olarak oto yıkama yerinde çalışan Walter, öldüğünde, hamile eşi Skyler ve engelli oğlu için maddi olarak onlara var olan borçlardan başka ne bırakabilir ki?

DEA (uyuşturucuyla mücadele birimi)'de görevli bir polis olan bacanağı Hank, birgün Walter'ı uyuşturucu baskınına götürmüştür. Narkotik polisleri uyuşturucu satıcısının evine baskın sırasında Walter arabada otururken , pencereden atlayıp kaçan eski öğrencisi Jesse'yi görür ve olaylar bundan sonra daha değişik bir hal almaya başlar. Eşi ve oğlunun geleceğini kurtarmak adına , üstü kimya yeteneklerinide kullanarak, eski öğrencisi ile birlikte meth(metamfatemin) üretmeye başlarlar.

Bir dizi efsanesi olan , dram türündeki bu şaheseri, eğer hala izlemeyen kaldıysa şiddetle izlemesini tavsiye ediyorum. Dizinin konusu oturana kadar ilk bir kaç bölüm sıkıcı ve ağır gelebilir. Ama sabredin ve diziyi izlemeye devam edin. Pişman olmayacaksınız. Keyifli seyirler dilerim...

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Game Of Thrones - IMDb Puanı : 9.5

Winter is coming!!!Yine bir HBO dizisi. Dizi falan değil bildiğin başyapıt. 7 krallık, Westeros'taki Demir Taht için birbirleriyle mücadele ederler. Bu topraklarda yazlar onlarca yıl, kışları ise bir ömür sürmektedir. Bu topraklarda, şiddet, politik ve cinsel entrikalar normal şeylerdir. İnsanlığın "akgezenlerden" korunduğu "duvar"dan sonraki ilk durakta, "Kıştepesinde" kralın kadim dostu, Kıştepesi"nin Lordu Ed Starkk kendini, Demir Taht'ı isteyenlerin tertiplediği bir kumpasın içerisinde bulur. Hatta bu kumpas yüzünden kellesinden bile olma, ihtimali vardır.

HBO'nun yaptığı/yayınladığı dizilerden bu güne kadar kötü çıkan oldu mu bilmiyorum? Yine muhteşem bir iş çıkarmışlar. Politik entrika ve cinselliğin tavan yaptığı, fantastik-dram türündeki bu diziyi hala izlemeyen var mı bilmiyorum? Eğer hala varsa, hiç zaman kaybetmeden izlemeye başlasın. Keyifli seyirler dilerim...

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Sherlock - IMDb Puanı : 9.3

Dizi, Mark Gatiss tarafından İngiliz BBC kanalı için televizyona uyarlanmıştır. Yapımın 1,5 saatlik ilk bölümü 25 Temmuz 2010 tarihinde İngiliz televizyon kanalı BBC One tarafından yayınlanmıştır.Başlarda mini dizi olarak düşünülen ve ona göre planlaması yapılan dizi, çok fazla ilgi görmesi sonucu 3'er bölümlük 2. ve 3. sezonları da çekilip yayınlanmıştır. Bu kadar başarının ardından da dizi 4. ve 5. sezon onaylarını almıştır. Dizinin her bölümü bir birinden farklı bağımsız senaryolar içermekte ve konular buna göre işlenmektedir. Her bölümde Sherlock ve ortağı çözülemez denilen davaları çözmektedirler. Dizi romandan farklı olarak 2010'lu yıllarda geçmektedir. Sherlock Holmes'ün kredi kartları, cep telefonu ve diz üstü bilgisayarı var, otomobil ve metroyu kullanmaktadır. Anlatıcımız Dr. John Watson ise alışılagelmiş şekilde kağıt ve kalem kullanarak hatıra yazmakta, yazılarını kendi kullandığı blog adresinde yayınlamaktadır. Dizi, izleyiciye bölüm boyunca bir aksiyon ve gizem şöleni yaşatmakta, dizi de her zaman sürprizlerin var olduğunu fark ettirmektedir.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Narcos - IMDb Puanı : 9.1

Narcos'ta uyuşturucu baronu Pablo Escobar'ın hayatı ele alınıyor. Pablo Escobar kim diyenler olabilir. Escobar, kısaca; tüm zamanların gelmiş geçmiş en büyük uyuşturucu baronudur. Dünya kokain ticaretinin %80'ini elinde tutmuş, kazandığı bu kirli parayla dünyanın en zengin 7. kişisi olmuştur. Dönem dizisi olarak karşımıza çıkan yapımda, Pablo Escobar'ın uyuşturucu işinden, siyasette milletvekilliğine, tüm kurumları rüşvete bağlamasından, şaşalı ve hüzünlü yaşamına, öldürdüğü insanlardan, FBI'dan kaçışına kadar tüm önemli anlar işlenmiştir. Suç, dram ve birazda biyografi türündeki bu diziyi herkese şiddetle önermekteyim.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

American Crime Story - IMDb Puanı : 9.1


O.J.Simpson için herhalde "Amerika'da yaşayan en ünlü Amerikalı" tabirini kullamak yerinde olur diye düşünüyorum. O.J. Simpson varoş semtlerinde büyüyen fakir bir aileden gelen bir çocuktu. Ama Allah verisi bir vücudu ve yetenekleri vardı. Bu da kendisini bir zaman sonra Amerika'nın en önemli Amerikan Futbolu oyuncusu haline getirecekti. O.J. Simpson, sevenlerinin kendine taktığı "Orange Juice" ya da "The Juice" lakaplarıyla tanınmaktaydı.

Kendisinden 12 yaş küçük beyaz bir kadınla evli olan "The Juice" bir süre sonra şiddetli geçimsizlik yüzünden eşinden boşanmıştır. Daha sonra Amerika'da yaşayan Şükrü Boztepe isimli bir Türk bir gece The Juice'in eski karı Nicole Brown Simpson ve garson sevgilisi Ronald Goldman'ın cesetlerini bulmuş ve hemen polise haber vermiştir. O gece ipuçlarını takip eden polis, The Juice'in evinde, kendisinin cinayeti işlediğine dair kanıtlar bulmuşlardır.

Bundan sonra O.J. Simpson kendisini Ülkenin bu güne kadar gördüğü en medyatik ve en çok ilgi gören davası içinde bulacaktır. O.J. Simpson savunması için 20 milyon dalardan fazla para harcamıştır. CNN kanalından canlı yayınlanan davanın her bölümünü yaklaşık 140 milyon insan izlemiştir. Hatta o dönemlerde, fabrikada çalışan işçiler bile işlerini bırakıp televizyondan davayı izledikleri için ülke ekonomisinin 25 milyar dolar zarar ettiği düşünülmektedir. Bunun dışında yapılan bir ankete göre Amerikan Başkan yardımcısını halkın %25'i tanırken, yine aynı halkın %74'ü O.J. Simpson'ı tanımaktaydı. Resmen şeytanın avukatlığını yaptığı davada 50.000 sayfa tutanak tutulmuş ve 9 ay boyunca sürmüştür.

Dizi yaşanmış bir hikayeden alınmıştır. Davanın sonucu bellidir. Ama ben yinede davayı bilmeyenler için herhangi bir açıklamada bulunmayacağım. İsterseniz araştırıp bulabilirsiniz. Ya da sürprizi bozmak istemeden her şeyi diziyi takip ederek öğrenebilirsiniz. Bu seçim size kalmış. Bunun dışında benim gibi mahkeme dizilerini çok seven bünyeler için, dizi resmen bir ilaç niteliği taşımaktadır. Bu yüzden bu yapımı izleyin/izlettirin.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Fargo - IMDb Puanı : 9.0

Dizi Minnosata'nın Bemidji isimli bir kasabasında geçmektedir. Psikopat ve tehlikeli bir seri katil olan Lorne Malvo bagajında ceset taşırken bir geyiğe çarpar. Kasaba hastanesinde Lester Nygaard ile karşılaşır. İkiside sıralarını beklerken aralarında bir sohbet başlar ve tehlikeli katilimiz, Lester'a olmayacak tavsiyelerde bulunur. Lester hayatı boyunca başarısız olmuş, çevresi, arkadaşları ve özellikle de karısı tarafından sürekli aşağılanan biridir. Hastanedeki o gün Lorne Malvo ile yaptığı o sohbet, Lester'ı oldukça etkilemiş ve hatta karakterini yeniden şekillendirmiştir. Psikopat katil Malvo , hayatı boyunca ezilmiş Lester, kasabanın polislerinden Molly Solverson ve Molly'nin arkadaşı Gus Grimly etrafındaki olayları konu alan bu muhteşem yapımı herkese şiddetle öneriyorum.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

House Of Cards - IMDb Puanı : 9.0

Başrolünde iki oscar ödüllü Kevin Spacey'nin olduğu dizinin konusu ise şöyledir.
Francis Underwood neredeyse tüm yaşamını Beyaz Saray'da geçirmiş hırslı bir politikacıdır. Uzun zamandır Beyaz Saray'da bulunan Underwood, tüm üst düzey bürokratları tanımaktadır. Bununla beraber bu bürokratların her türlü kirli çamaşırlarını da bilmektedir. Dana önce kendisine vaat edilen Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanlığı'na başkasının atanmasından sonra kendisi kadar zeki ve hırslı eşi Claire ile birlikte bu kirli dosyaları gün yüzüne çıkarmak için planlar yapmaya başlarlar. Planlarını bir bir uygulayan hırslı ikilimiz, bazen planlarında başarıya ulaşırlarken bazen ise bir çıkmazda kendilerini bulacaklardır. Hırslı ve gözü kara politikacımız Frank Underwood’un Beyaz Saray’daki yükselişini ilgiyle takip edeceğinizi düşünmekteyim. Makam mevki elde etmek ve yükselmek için gerekli olan tek kuralın "başkasının sırtına basarak basamakları çıkmak" olduğu bu diziyi tüm dizi severlere şiddetle önermekteyim.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Arrested Development - IMDb Puanı : 9.0

California'nın Orange Country şehrinde yaşayan Bluth ailesi son derece varlıklıdır. Ama günün birinde babalarının yaptığı bir sahtecilik sonrasında tüm mal varlıklarına ve sahipleri oldukları Bluth müteahhitlik şirketine el konulmuştur. Ellerinde sadece lüks evleri kalmıştır. Ailenin tek aklı başında olan çocuğu Micheal, 13 yaşında oğlu olan bekar bir babadır. Dizi konu olarak, Michael'ın şirketi kurtarıp tekrar eski günlere dönme ve şımarık ve bir işe yaramayan ailesini kontrol altında tutma çabaları işlenmektedir. Bu dizi öyle bir yapım ki, izleyen insan ya gülmekten yerlere yatıyor ya da hiç bir tepki vermeden izliyor. Dizinin sizde nasıl bir etki yaratacağını ilk bir kaç bölümü izleyerek görebilirsiniz. Ya gülmekten kırılacaksınız, ya da bu nasıl komedi dizisi diyip izlemeyi bırakacaksınız.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Making A Murderer - IMDb Puanı : 9.0

Steven Avery tecavüz suçundan yargılanmış ve yargı karşısında aldığı 18 yıllık hapis cezasıyla cezaevine girmiştir. Cezasını çekmeye başlayan tecavüzcünün 2005 yılında masum olduğu anlaşılmıştır. Boşu boşuna üzerine atılmış olan bir suç yüzünden hapishanede yatmış, hayatı altüst olmuştur. Steven Avery çıktığında bir fotoğrafçıyı vahşice katlederek cinayet suçundan tekrar hüküm giymiştir. Olayların neden olduğunu, bir insanın bu noktaya nasıl geldiğini Making A Murderer dizisi ekranlara getirdi. İlk sezonu 10 bölümden oluşan dizinin şu an 2. sezonunu beklemekteyiz.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Better Call Saul - IMDb Puanı : 8.9

Bundan altı yıl önce son derece dürüst ama yarı zamanlı bir avukat olarak çalışan Jimmy, işinde oldukça başarısızdır. Breaking Bad'de hatırladığınız masaj salonunun arkasındaki küçücük bir odayı home-ofis olarak kullanan Jimmy'nin işleri yolunda gitmemektedir. Para kazanmak için kötü insanları savunma fırsatı eline geçse de, bunu pek istemektedir. Ama ekonomik durumuda sürdürülemez hale gelmiştir. Hayata bakışı ve karakteri yavaş yavaş değişen Jimmy'nin Saul'a dönüşmeye başladığı bu harika dram dizisini tüm dizi severlere öneriyorum.

Wine 20.07.2016 13:27

Cevap: Yabancı Dizi Önerileri, En İyi Diziler
 
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Dexter - IMDb Puanı : 8.9

Üç altın kural : Asla yakalanma, kurbanın suçundan emin ol ve kurban ölmeyi hak etsin. Hepimizin sırları vardır ve bunları örtbas etmek için görünmeyen bir maske takarız. Bu dizide de esas oğlanımız (Dexter Morgan) gündüzleri yardımsever bir melek iken, geceleri disiplinli ve tehlikeli bir psikopata
dönüşmektedir. Miami metro polis departmanında "kan sıçrama analisti" olarak görev yapan Dexter uzun yıllardır ikili bir hayat sürdürmektedir. Miami'de geçen hikayede, adalet sisteminin boşluklarından faydalanıp hapis cezası almadan kurtulan suçluların peşine düşen Dexter bu suçlulara hak ettikleri cezayı vermektedir. İşte sizlere kesinlikle izlemesi gereken diziler kategorisine koyabileceğiniz muhteşem bir yapım daha.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

The O.Z - IMDb Puanı : 8.9

"Size ne zaman uyuyacağınızı, ne zaman yiyeceğinizi, ne zaman işeyeceğinizi ve ne zaman s..... biz söyleriz." Ooooz! Maksimum güvenlikli Oswald hapisanesinin sokaklardaki ismi. Hikayede, hapishane içindeki Emerald "Em" City adı verilen deneysel hücre blogu içinde yaşayan mahkumların
iktidar mücadelesini anlatılmaktadır. Tim McManus genel blokta yaşayan en azılı mahkumları Em City'e transfer ederek hapishane içindeki şiddeti ve uyuşturucu transferini bitirmek amacındadır. Ama her hapishanede olduğu gibi burada da gruplaşmalar olmuştur. Gangstalar (siyahiler), İtalyanlar, Müslümanlar, Motorcular, Latinler, Aşırı Dindar Hristiyanlar, Eşcinseller, Naziler ve diğerleri olarak gruplanmış bu mahkumlar birbirlerine karşı oldukça acımasızdır. Dizide şiddet, çok açık bir şekilde izleyicinin gözüne sokulmaktadır.

Bu diziye tek eleştirim, yapımcı ekip müslümanların ibadetlerini tam incelemeden diziye yansıtmasıdır. Yani adamlar namazı hem don atletle kılmakta hem de saçma sapan hareketler yapmaktadırlar. 1997-2003 yılları arasında yayınlanan dizi oldukça sert ve acımasız sahneleriyle hafızalara kazınmıştır. Şahsi görüşüm şiddet ve açık seçik sahneleriyle ailece izlenmesi sakıncalı bir dizidir. Ama bu diziyi şiddetle tavsiye ediyorum.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Mr. Robot - IMDb Puanı : 8.9

Dizide, bir grup hackerın sisteme başkaldırışı anlatılmaktadır. Kapitalist sisteme ve yozlaşan insanlara ince ince değil, bildiğin bodoslama sallayan, hileli seçimlerden, film yıldızlarının, şarkıcıların vs. sahteliklerinden, çocukları çalıştırıp üstünden milyonlarca dolar kazanan kodaman şirketlerden, insanların sosyal medya manyağı olup mala bağlamasından tutun, buna benzer bir çok konuyu ele alan bir prodüksiyon olarak karşımıza çıkıyor Mr. Robot. Dizi benim oldukça hoşuma gitti. Bunun yanı sıra, izleyicilerin ve eleştirmenlerinde beğenisini kazanmış durumda. Mr. Robot'ı mutlaka izlemeniz gerektiğini düşünüyorum.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Lucifer - IMDb Puanı : 8.7

Dizide cennetten kovulan şeytanın (Lucifer) hikayesi farklı bir açıdan anlatılmaktadır. Cehennemin kralı şeytan yıllardır süren hükümdarlığından sıkılmış durumdadır. Cehennemdeki tahtını terk ederek Los Angeles şehrinde insanların arasına karışmıştır ve şehirde bir gece kulübü alarak (LUX) onu işletmeye başlamıştır. Yakışıklı ve karizmatik şeytanımız insanlar arasındaki yaşamın keyfini sürerken, bir gün sahibi olduğu gece kulübünün önünde bir kız öldürülür, hem de kollarında. Bu olaydan sonra evrenin var oluşundan beri kötülükle yaşayan şeytanın içinde şefkat duygusu belirir. Bu sırada Los Angeles polisi cinayeti çözmek için şeytandan (Lucifer) yardım alır. Polis Lucifer'in yeteneklerini keşfetmiş olacak ki, başka davalarda da şeytanın kendileriyle çalışmasını ister. İşte bildiğimiz şeytan bundan sonra insanoğlunun yararı için çalışmaya başlamıştır. Oldukça ilginç bir konusu olan dizi, şeytanın sempatik gösterilmesi yüzünden çok fazla tepki çekmiş durumda. Ama bu tepkiler yapımın iyi bir dizi olduğunu da gizleyememektedir.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Mad Man - IMDb Puanı : 8.7

Baş rolümüz Don Drapper, Sterling Cooper isimli bir reklam şirketin üst düzey bir yönetici konumundadır. Evli ve iki çocuğu olan Drapper'in eşinin adı Elizabeth'dir. Tam bir iş kolik olan Drapper, doğal olarak ailesine fazla vakit ayıramamaktadır. Dizi, Don Drapper, çalıştığı şirket ve etrafındaki insanları konu edinmektedir. Yukarıda da belirttiğim gibi bir dönem dizisi olan Mad Man, 1960'ların Amerika'sını, o dönemim yaşam tarzını ve o dönemden günümüze kadar gelen sosyal değişikleri de izleyiciye sunmaktadır. Bir çok dalda ödül alan dizi son yıllarda ortaya çıkan önemli yapımlardan biridir.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Suits - IMDb Puanı : 8.7

Mike Ross kişisel sebeplerden dolayı eğitimini yarıda bırakmış olan bir dahidir. Çocukluğunda yaşadığı talihsiz olaylar sonucunda anne ve babasını kaybetmiş ve büyükannesi tarafından büyütülmüştür. Mike geçimini sağlamak için sahtekarlık yapmaktadır. Üstün zekası ve müthiş hafızası ona para kazandırmaktadır. Üniversite yakınlarında oturan Mike, para karşılığı başka öğrencilerin yerine sınavına girmekte ve onlar için iyi notlar almaktadır.

Harvey Specter, New York şehrinin en iyi avukatlık bürolarının birinde çalışan, çok önemli bir avukattır. Bir gün işe alım için mülakat yaparken, tesadüf eseri Mike Ross ile karşılaşırlar. Mike'ın zekasına ve hazır cevaplılığına hayran kalan Harvey onu paralegal ( yardımcı avukat ) olarak işe alır. Bundan sonra, iyi bir ikili olan Harvey ve Mike, zor davaları çözmek için birlikte çalışmaya başlarlar.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Shameless - IMDb Puanı : 8.7

Chikago'nun varoş bir semtinde eski evlerinde yaşayan altı çocuk ve sarhoş bir babadan oluşan Gallagher ailesinin hikayesidir bu. Dizi Gallagher'ların zaman zaman komik, zaman zamanda dramatik hayatlarını konu edinmektedir. Evin babası Frank Gallagher tam bir üçkağıtçı, utanma nedir bilmeyen ve alkolik bir adamdır. Fiona ise altı çocuğun en büyüğü ve kardeşleri için her şeyi yapabilecek fedakar bir abladır. Dizide ailenin her bireyinin hikayesi işlenmektedir.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Hannibal - IMDb Puanı : 8.6

Hugh Dancy tarafından canlandırılan özel ajan Will Graham, seri katillerle empati kurabilen, onların iç dünyasını görebilen, en karanlık noktalarını fark edebilen ve bu sayede desuçluların profillerinin çıkarılmasında oldukça başarılı olan yetenekli bir FBI ajanıdır. Ajan Will Graham’ın kendine özgü düşünme tarzı kendisine, suçlularla ve seri katillerle empati kurma yeteneği vermiş ve bu yetenekte davaları çözme konusunda kendisine büyük avantaj sağlamaktadır. Ancak bu son davada yakalamaya çalıştığı katilin zekası Ajan Will Graham için bile oldukça karmaşık bir yapıya sahiptir. Bunun doğal sonucu olarak suçlunun yakalanmasını sağlayacak profili tam olarak kafasında oturtamamaktadır.

Bu nedenle ülkenin ileri gelen psikiyatrlarından biri olan Dr. Hannibal Lecter’dan (Mads Mikkelsen) yardım ister. Bu dahi doktorumuzun uzmanlığıyla silahlanan Will ve Hannibal (bu arkadaşın katil olduğunu sadece izleyici bilmektedir :)) mükemmel bir ortaklık oluştururlar. Hatta ikilinin yakalayamayacağı bir katil olmadığı düşünülmektedir. Ancak Will gerçeği öğrenince işler bir ada değişecektir. Daha önce kuzuların sessizliğini izleyen bünyelere bu yapım ilaç gibi gelecektir.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Supernatural - IMDb Puanı : 8.6

Winchester kardeşler (Dean ve Sam) babalarının ortadan kaybolması sonucunda tekrar bir araya gelmişlerdir. İki kardeşin anneleri, kardeşler daha küçükken doğaüstü bir varlık tarafından yakılarak öldürülmüş ve bunun üzerine kardeşler, babaları ile birlikte insanlığı korumak maksadıyla doğaüstü varlıkları avlamaya başlamışlardır. Bir zaman sonra avcılıkla uğraşmak istemeyen Sam babasıyla tartışmış ve bunun sonucu olarak evi terk etmiştir. Uzun yıllar boyu ailesinden uzak kalan Sam Jessica adlı bir kızla tanışmış, onunla birlikte evlilik hazırlığı yapmaktadır.

Abisi Dean Sam',e babasının bir kaç haftadır kayıp olduğunu ve babalarını bulmak için kendisinin yarımına ihtiyaç duyduğunu söyler. Dean kardeşi Sam'i tekrar avcılığa dönmesi için ikna etmeye çalışmışsa da bunda başarılı olamamıştır. O akşam eve döndüğünde hafızanda kalan tanıdık ama kendisini rahatsız eden bir manzarayla karşılaşmıştır. Yıllar önce annesinin başına gelenler şimdi Jessica'nın başına gelmektedir. Sam Jessica'nın alevler içinde yanarak ölmesine şahit olmuştur. Bunun üzerine Sam insanları bu yaratıklardan korumak ve Jessica'yı öldüren yaratığı bulup intikamını almak için tekrar avcılığa dönmeye karar verir. Winchester kardeşlerin başından geçen dramatik, duygusal, korku dolu ve komik maceraları işleyen dizi son zamanların en iyi yapımlarından birisi olarak gösterilmektedir.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Louie - IMDb Puanı : 8.6

Louie tam bir ev erkeğidir :) Karısı çalışırken kendisi ev işleriyle ilgilenip, çocuğa bakmaktadır. Bel altı espirilerin oldukça yoğun olduğu dizi sadece beş kamerayla çekilen bir sit-comdur. Louie'nin karısı bir hastanede hemşire olarak çalışmaktadır. Kendisi ise bir oto tamircisinde part-time olarak ev geçimine katkıda bulunmaya çalışmaktadır. Bu ilginç çiftin en yakın arkadaşları ise aynı apartmanda oturan komşuları Mike ve Tina'dır. Her bölümde farklı konular üzerinde durulan dizi de, ayrıca Louis C.K.'in komedyenlik döneminden kalan kısa hikayeleri de konu olarak ele alınmaktadır.

XxX 20.07.2016 18:29

Cevap: Yabancı Dizi Önerileri, En İyi Diziler
 
Luciferi izlemeyi planlıyorum da şu sherlock 3 senede 1 bölüm yayınlıyo benim torunlarım bitirir anca onu

Wine 20.07.2016 18:31

Cevap: Yabancı Dizi Önerileri, En İyi Diziler
 
@[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Lucifer'e ben dün başladım baya hoşuma gitti.
Tavsiye edebilirim :)

XxX 21.07.2016 10:12

Cevap: Yabancı Dizi Önerileri, En İyi Diziler
 
İlk sezonundan itibaren Flashı izliyorum aslında o da çok güzel gerçi sezon finalinde içine ettiler ama inşallah düzeltirler :(666):

Exodus 21.07.2016 10:47

Cevap: Yabancı Dizi Önerileri, En İyi Diziler
 
Narcos'a başlayabilirim şuan izlediğim tek bir dizi var onunda son sezonu zaten

Gunner 12.12.2021 04:10

Cevap: Yabancı Dizi Önerileri, En İyi Diziler
 
Bewitchedhttp (Başlangıç:1964 Bitiş:1972)
Little House On The Prairie (Başlangıç:1974 Bitiş:1983)
Mork And Mindy (Başlangıç:1978 Bitiş:1982)
Married With Children (Başlangıç:1987 Bitiş:1997)
21 Jump Street (Başlangıç:1987 Bitiş:1991)
Baywatch (Başlangıç:1989 Bitiş:2001)
The Outsiders (Başlangıç:1990 Bitiş:1990)
Law And Order (Başlangıç:1990 Bitiş:2010)
Clarissa Explains It All (Başlangıç:1991 Bitiş:1994)
Mad About You (Başlangıç:1992 Bitiş:2019)
The X-Files (Başlangıç:1993 Bitiş2018)
The Nanny (Başlangıç:1993 Bitiş:1999)
Friends (Başlangıç:1994 Bitiş:2004)
Cybill (Başlangıç:1995 Bitiş:1998)
Sabrina The Teenage Witch (Başlangıç:1996 Bitiş:2003)
Buffy The Vampire Slayer (Başlangıç:1997 Bitiş:2003)
That '70s Show (Başlangıç:1998 Bitiş:2006)
Will And Grace (Başlangıç:1998 KONTROL)
The King Of Queens (Başlangıç:1998 Bitiş:2007)
Malcolm In The Middle (Başlangıç:2000 Bitiş:2006)
24 (Başlangıç:2001 Bitiş:2014)
CSl:Miami (Başlangıç:2002 Bitiş:2012)
Little Britain (Başlangıç:2003 Bitiş:2006)
Two And A Half Men (Başlangıç:2003 Bitiş:2015)
One Tree Hill (Başlangıç:2003 Bitiş:2012)
Drake And Josh (Başlangıç:2004 Bitiş:2007)
The 4400 (Başlangıç:2004 Bitiş:2007)
Joey (Başlangıç:2004 Bitiş:2006)
CSI: NY (Başlangıç:2004 Bitiş:2013)
Desperate Housewives (Başlangıç:2004 Bitiş:2012)
The Closer (Başlangıç:2005 Bitiş:2012)
How l Met Your Mother (Başlangıç:2005 Bitiş:2014)
My Name Is Earl (Başlangıç:2005 Bitiş:2009)
Heroes (Başlangıç:2006 Bitiş:2010)
Dexter (Başlangıç:2006 Bitiş:2013)
The Sarah Silverman Program (Başlangıç:2007 Bitiş:2010)
Mad Men (Başlangıç:2007 Bitiş:2015)
iCarly (Başlangıç:2007 Bitiş:2012)
Chuck (Başlangıç:2007 Bitiş:2012)
Gossip Girl (Başlangıç:2007 Bitiş:2012)
Pushing Daisies (Başlangıç:2007 Bitiş:2009)
Wizards Of Waverly Place (Başlangıç:2007 Bitiş:2012)
Fringe (Başlangıç 2008 Bitiş:2018)
Merlin (Başlangıç:2008 Bitiş:2012)
Castle (Başlangıç:2009 Bitiş:2016)
The Vampire Diareies (Başlangıç:2009 Bitiş:2016)
Spartacus: Blood And Sand (Başlangıç:2010 Bitiş:2013)
Victorious (Başlangıç:2010 Bitiş:2013)
Strike Back (Başlangıç:2010 Bitiş:2020))
Hot In Cleveland (Başlangıç:2010 Bitiş: 2015)
Rizzoli And Isles (Başlangıç:2010 Bitiş:2016)
Outsourced (Başlangıç:2010 Bitiş:2011)
The Walking Dead (Başlangıç:2010 Bitiş:2022)
Shameless (Başlangıç:2011 Bitiş:2021)
Game Of Thrones (Başlangıç:2011 Bitiş:2019)
The Secret Circle (Başlangıç:2011 Bitiş:2012)
Black Mirror (Başlangıç:2011 Bitiş:2019)
Teen Wolf (Başlangıç:2011 Bitiş:2017)
Revolution (Başlangıç:2012 Bitiş:2014)
Undateable (Başlangıç:2014 Bitiş:2016)
Henry Danger (Başlangıç:2014 Bitiş:2020)
NClS: New Orleans (Başlangıç:2014 Bitiş:2021)
The Crown (Başlangıç:2016 Devam ediyor.)
Stranger Things (Başlangıç:2016 Devam ediyor.)
Luke Cage (Başlangıç:2016 Bitiş:2016)
Dear White People (Başlangıç:2017 Bitiş:2021)
The Bold Type (Başlangıç:2017 Bitiş:2021)
The Mist (Başlangıç:2017 Bitiş:2017)
Dark (Başlangıç:2017 Bitiş:2020)
9-1-1 (Başlangıç:2018 Devam ediyor.)
The Looming Tower (Başlangıç:2018 Bitiş:2018)
Magic For Humans (Başlangıç:2018 Bitiş:2018)
The Rain (Başlangıç:2018 Bitiş:2020)
Elite (Başlangıç:2018 Devam ediyor.)
Merry Happy Whatever (Başlangıç:2018 Bitiş:2018)
9-1-1: Lone Star (Başlangıç:2020 Devam ediyor.)
Warrior Nun (Başlangıç:2020 Devam ediyor.)
Lupin (Başlangıç:2021 Devam ediyor.)
Squid Game (Başlangıç:2021 Devam ediyor.)


Saat: 12:09

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.