Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yay (https://www.forumaski.com/yay/)
-   -   1 Ekim 2014 Çarşamba Burç Yorumu; Yay Burcu (https://www.forumaski.com/yay/133328-1-ekim-2014-carsamba-burc-yorumu-yay-burcu.html)

Şafak 30.09.2014 21:50

1 Ekim 2014 Çarşamba Burç Yorumu; Yay Burcu
 
1 Ekim 2014 Çarşamba Burç Yorumu; Yay Burcu

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Bugün burcunuz şöyle diyor:

Gökyüzü ikili ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalara dikkat etmeniz yönünde uyarıyor sizleri. Kendinizi haklı görerek yanlışın üstüne üstüne giderdesin bir anda gelişen tartışmaların şiddeti artabilir ve ani bitişler yaşayabilirsiniz. Özellikle özel hayatınızda daha anlayışlı davranmalı sözlerinizin neler getirebileceğini hesaplayarak konuşmaya özen göstermelisiniz. Gökyüzü bugün iş hayatınızda yaptıklarınızın karşılığını maddi manevi olumlu gelişmelerle almaya başlayacağınıza işaret etmekte. Bu süreçte göstereceğiniz sabırlı tutum sizi şu anda bulunduğunuz konumdan daha ilerilere taşıyacaktır. Maddi konularda kazancınızı akıllıca değerlendirmeli gereksiz harcamalarda bulunarak borç altına girmemelisiniz.

Alternatif Yorum:

Gerilimlerden uzak, sakin ve dinlendirici bir gününüzdesiniz. Aile sorunlarının bunu bozmasına izin vermeyin. Bir yere çağırılmanız ihtimali var. Giderseniz gününüz iyi geçer ve ev sorunlarından uzak kalabilirsiniz. Bugün isteseniz de fazla bir aktivite göstermeniz zordur. Önümüzdeki günler için bir çok alanda yeşil ışıklar yakan haberler alabilirsiniz.


Saat: 22:11

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.