Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yay (https://www.forumaski.com/yay/)
-   -   16 Şubat 2015 Pazartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorumu (https://www.forumaski.com/yay/147127-16-subat-2015-pazartesi-yay-burcu-gunluk-burc-yorumu.html)

DeRDeST 16.02.2015 18:43

16 Şubat 2015 Pazartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorumu
 
16 Şubat 2015 Pazartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Güne çok iyi başlayacaksınız. Epeydir kendinize zaman ayıramıyordunuz, bugün yapmak istediğiniz pek çok şeyi gerçekleştirebilmeniz için gerekli zemini bulabilirsiniz. Akşama doğru telefonlaşacağınız biriyle buluşmanız olacak. Sizinle paylaşmak istediği bazı sorunları var. Siz de ona destek olmayı istiyorsunuz, aranızda derin bir sohbet geçebilir.

Aşk Yaşamı : Aşkı, öncelikle kendiniz için yaşamayı denemeli, bunu bencillik gibi görmemelisiniz. İlişkide özveriyi biraz abartarak kullanıma sokuyorsunuz. Bu tarz, heyecanı yeterince yaşayamamanıza neden olabiliyor. İş Yaşamı : Kafanızdaki birtakım soruları açığa çıkarmanız yararlı olacaktır. Sürekli görüştüğünüz arkadaşınız, sizi iş konusunda daha kararlı görmek istiyor. Hedeflerinizin ön hazırlığında daha niyetli görünmeniz beklenebilir.

Para Durumu : Yakın bir zamanda sevineceğiniz bir para haberiniz olabilir. Biraz daha idareli olmayı, kenara bir şeyler koymayı becerebilmelisiniz. Yapay bazı sorumluluklarınız sizi zorluyor.

Dikkat : Bazı dostluklarınıza eleştirel gözle yeniden bakmanız, bu ilişkilere yarar getirebilir. Arkadaş ilişkilerinizdeki bağlılık, bazı zaafları gözden kaçırmanıza neden olabiliyor.


Saat: 16:47

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.