Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yay (https://www.forumaski.com/yay/)
-   -   Yay Burcunda Bu Ay - Nisan 2015 (https://www.forumaski.com/yay/150550-yay-burcunda-bu-ay-nisan-2015-a.html)

DeRDeST 05.04.2015 13:58

Yay Burcunda Bu Ay - Nisan 2015
 
Yay Burcunda Bu Ay - Nisan 2015

:yay:

NİSAN AYINA GENEL BİR BAKIŞ

İlk etkili oluşum 4 Nisan tarihinde Terazi burcunda Tam Ay Tutulması olarak gerçekleşecek. Bu tutulma Sosyal faaliyetler, ileriye dönük hedefleriniz ve yol belirlemeniz için istekli olmanızı sağlayacak. Parasal konular da bu vurgulanacak. Bunları aşk ve ilişkiler bölümünde geniş şekilde ele aldım.

11 Nisan tarihinde Venüs İkizler burcunda seyrine başlayacak. Mevcut ilişkiniz kafanızı karıştırıyor ise arayışlara geçebilecekken, bu geçiş sayesinde güvenilir olanı tercih edecek ve ilişkinizden çok işinizle uğraşmayı seçeceksiniz.

15 Nisan tarihinde Merkür süreci devreye girmiş olacak. Sağlık, iletişim ve çalışma hayatı önem kazanacak. Sağlık,iletişim ve konuşmak yine çok önemli olacak.

18 Nisan tarihinde Yeniay Koç burcunda oluşacak. Çalışma hayatı ve yeni işler yapma arzusu oldukça yüksek olacak. İleriyi görmek isteyen Yay'lar arayışa geçebilir.

20 Nisan tarihinde güneş Boğa burcunda seyrine başlayacak. Nisan ayının genelinde yaşanacak olan para arzusu bu dönemde de etkili olacak. Güzellik ve bakım da yine bu dönemde önem taşırken, yayların kilo alması söz konusu olabilir.

AŞK VE İLİŞKİLER

1-5 Nisan arası: 4 Nisan tarihinde Terazi burcunda oluşacak Tam Ay Tutulması, ileriye dönük hedeflerimiz ve sosyal ilişkilerimiz yönünde önemli olup, başkalarıyla olan her türlü bağımızı test etme yönünde önem taşıyor. Bir yanıyla ortaklaşa hareket ederek amacımıza ulaşmayı düşünüyoruz. Diğer yanıyla kendimizi merkeze koyarak özgürce yaşamaktan yanayız. Ancak maddi kazancımız, ihtiyaçlarımız, borçlarımız veya yatırımlarımız için, öyle fazla özgür hareket edemeyiz. Çalışmak, mücadele etmek, birilerini idare etmek, işbirliğinde bulunmak mecburiyetimiz var. Tutulmanın yöneticileri Venüs ve Mars Boğa burcunda ilerliyor. Bu da gösteriyor ki, hayatta her şeyden daha önemlisi insanın sağlıklı, huzurlu, mutlu ve keyif alacağı bir yaşam sürmesidir. İşte bu tutulma da bunu vurgulayan bir ışıktır.

6-12 Nisan arası: 6 Nisan tarihindeki Merkür-Jüpiter görünümü, aşkta canlılık, heveslilik, kendinizi güçlü bir şekilde ifade etme, yeniliklere açık olma yönünde gayet olumlu bir enerjidir. Yeni başlayan ilişkinin özünde iletişim bir hayli ön plandadır. Karşınızdaki kişiyi rahatlıkla etkilersiniz. Bu görünüm çiftler arasındaki problemlerin konuşularak, birlikte vakit geçirilerek halledilmesini sağlar. Flört türündeki ilişkilerin ön planda olduğunu söyleyebiliriz. 6, 8, 10 Nisan tarihindeki üç önemli kavuşum aşk hayatınızla ilgili konularda hızlı gelişen aşk ilişkilerini işaret ediyor. Bu yöndeki gelişmeler öylesine sürpriz şekilde hayatınızda oluşur ki, eski durumun artık devamı pek mümkün değildir. Yaşamınız bir anda gelişen bu duruma göre değişime uğramıştır. Yıldırım aşkı derler ya, buna benzer bir durum. 11 Nisan tarihindeki Venüs-İkizler geçişi de yine aynı şekilde gelişmeleri işaret ediyor. Hatta bazıları için evlilik kararı verilmesi veya evliyken kısa süreli bir ilişkiye adım atılması veyahut da, zaten problemli bir evliliğin, ilişkinin bitirilmesi tarzında karar verilmesi mümkündür.

13-19 Nisan arası: 15 Nisan tarihindeki Venüs-Satürn karşıt görünümü, ikili ilişkilerde bir test dönemidir diyebiliriz. Fikirsel anlaşmazlıklar, hayata bakış açımız, ortaklaşa düşünmemiz, ileriye yönelik hedeflerimiz aynı değilse, aramızda belli bir mesafe oluşabilir. Bu iş ortaklıklarında da geçerlidir. Verimli bir iş yapmak, başarılı ilerlemek istiyorsak, buna uygun kişilerle yola çıkmalıyız. Zaten Merkür-Boğa burcunda ilerlediği için, asıl arzumuz maddi ve manevi açıdan tatmin edici adımlar atmaktır. İşte bu görünüm, ilişkilerimizde gerek bizim gerekse karşı tarafın belli bir mesafe koyarak düşünme halidir.

20-26 Nisan arası: 21, 22, 25 Nisan tarihlerindeki görünümler, bu hafta aşk hayatınızla ilgili konularda mutlaka bir gözden geçirmenin, problemler varsa bunların düzeltilmesi için, her iki kişinin de özen göstermesi gerektiğinin işaretçisidir. Eğer bir rahatsızlık varsa bunların ortaklaşa çözümlenmesi, yıkıcı değil, yapıcı tarzda konuşulması yararlı olur. Bu hafta sağlığımıza da özen gösterelim. Psikolojik veya bedensel sıkıntılarımız varsa, doktora gitmeyi ihmal etmeyelim. 2 Nisan tarihinde bazı Yaylar yeni biriyle tanışabilirler.

İŞ VE KARİYER

1-5 Nisan arası: 2 Nisan tarihindeki Venüs-Chiron görünümü, hem ileriye dönük kararlarınızı hem de çalışma hayatınızla ilgili konuları ciddi anlamda ele almanızı sağlıyor. Ayrıca eviniz, aileniz ve geleceğinizi ilgilendiren konularda sizi zayıf düşüren şartlarınızı iyileştirmeniz adına size yardımcı oluyor.

5 Nisan tarihindeki görünüm, fikirlerinizi ifade etmenizi, içinizden geldiği gibi konuşmanızı sağlıyor. Fakat sadece kendi bakış açımızı öne sürüp, başkalarını dinlemezsek problem yaşanabilir. Belki işimize gelmeyecek. Ancak bugünlerde restleşmelerin de bize pek bir yararı olmaz. Dışarıda elden geldiğince akıllı ve uzlaşıya açık bir kişi profili çizerek hem huzurlu oluruz hem de işlerimizi daha kolay halledebiliriz.

6-12 Nisan arası: İş konularında bu hafta cesur kararlara ev sahipliği yapıyor. 6, 8, 10 Nisan tarihindeki üçlü kavuşum etkileri, kuralları olan, rutin bir iş hayatı yerine, serbest, istediğiniz gibi hareket edebileceğiniz bir işe adım atmanın işaretçisi olabilir. Ancak bu iş, yaratıcı tarzda çalışmak, aktiviteler, projeler, iletişim ve teknolojiden yararlanma şeklinde gelişebilir. Ben iş hayatınızla ilgili konularda genel olarak iletişimin bir hayli ön planda olduğunu söylemek isterim. İnternet üzerinden satışlar, sayfa tasarımı, astroloji, gizemli konular da yine etkin diyebiliriz. Bilim, teknolojiden yararlanmak, alanınızda tecrübe sahibi olmak için master yapmak da yine bu haftanın etkin enerjileri arasında yer alıyor.

13-19 Nisan arası: 18 Nisan tarihinde Koç burcunda oluşacak Yeniayda, genel olarak kendimize göre hareket etmek arzumuzun işaretçisidir. Sosyal yaşamınız renklensin, dostluk ilişkileriniz güçlensin, arzu ettiğiniz gibi özgür bir şekilde hayatınızı yaşamayı tercih edersiniz. Bu aşk hayatınızla ilgili konularda da böyledir. Ancak bu Yeniay, Mars-Jüpiter görünümüyle örtüştüğü için, aceleci olmamak, enine boyuna düşünmek, artı ve eksilerine iyi bakmak gerektiğini gösteriyor.

20-26 Nisan arası: 20 Nisan tarihindeki Güneş-Boğa burcu geçişi, çalışma hayatındaki huzurun, tatminin, rahatlığın, sağlık anlamındaki her türlü şikayetimizin önem kazandığı bir geçiş. Bu geçişi yöneten Venüs-İkizler burcunda 7 Mayıs tarihine kadar etkili olduğundan hem işlerimizi düzenleme hem iş ortamındaki paylaşımlara dikkat etme hem de dağınık çalışmama anlamında önemli bir süreçten geçiyoruz. İş ortaklığı, ekip çalışmaları, projeler, bir araya geldiğimiz insanlar veya görüşmelerde tabii ki her bir noktanın önemi büyük. İşler yoğun, hatta bazen aynı anda iki ayrı işle uğraşmak yorucu. 22 Nisan tarihi aktif bir gün. O gün üç görünüm var. sonuncusu Venüs-Jüpiter başkalarıyla olan görüşme ve bağlantılarda rahatlatıcı gözüküyor.

PARA

1-5 Nisan arası: 2 Nisan tarihindeki Merkür-Satürn görünümü, maddi konularda yaşadığımız tecrübeleri göz önüne alarak tutumlu davranmanın önemini gösteriyor. Merkür koç burcunda her ne kadar dikkatsiz harcamalara yol açsa da, Satürn buna izin vermeyecektir. Bizi frenleyerek daha dikkatli davranmamızı sağlayabilir.

6-12 Nisan arası: 8 Nisan tarihindeki Merkür-Pluto zorlu görünümünde, çalıştığınızın karşılığını almak istersiniz. Eğer bu anlamda sorunlarınız varsa, bunalırsınız. Parasal konularda sabrınız pek yoktur. Ancak tedbirli olmanız da gerekir. Bütçeniz çerçevesinde hareket etmeniz faydalı olacaktır.

13-19 Nisan arası: 14 Nisan tarihinde Merkür-Boğa burcunda ilerleyecek. Yararlı, kazandırıcı olan işlere yönelecek ve sağlamlık arayacağız. Uygulanabilir işler bizim için önemli olacak. Bilindik, alışıldık, denenmiş usullerle çalışmayı tercih edebiliriz. Kimseyle öyle sıkı fıkı olmadan, düşüncelerimizden taviz vermeden işimizi gücümüzü yapmaktan yanayız. Bu geçişin yöneticisi Venüs-İkizler burcunda ilerlediği için, ortaklaşa işler için başkalarıyla bağlantı kurmamız gerekebilir. Organizasyonlar, medya faaliyetleri, internet üzerinden kurulacak bağlantılar, alış-satış, görüşmeler yoğun olur.

20-26 Nisan arası: Bu hafta maddi konularda 22 Nisan tarihi önemli. Paramızı hangi işe, hangi alana veya hangi ihtiyaç için ayıracağımıza bilinçli şekilde bakalım. Sağlık giderleri, muayene, tetkikler için harcamalarımız olabilir. Çocukların masrafları veya beklenmedik harcamalara da dikkat edelim. Gelir sağlayan işlere yönelelim ancak bunların güven içermesi şart.

Nisan Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler: 3-4-8-9-13-14-17-18-26-27
Zayıf Enerjili Günler: 1-2-15-16-21-22-28-29
Aşkta En Şanslı Günler: 17-18
Parasal Açıdan Şanslı Günler: 11

Yeni Ay: 8-9-10
(Ay-Yay burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 21-22-23
(Ay-İkizler burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)
Nisan ayında sizlere bol şans, huzur, başarı ve güzellikler diliyorum. Kalben sevgilerimle,

KAYNAK: İremSu - Mynet


Saat: 14:11

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.