Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yay (https://www.forumaski.com/yay/)
-   -   24 Nisan 2015 Cuma Yay Burcu (https://www.forumaski.com/yay/151648-24-nisan-2015-cuma-yay-burcu.html)

Şekerpare 24.04.2015 08:41

24 Nisan 2015 Cuma Yay Burcu
 
24 Nisan 2015 Cuma Yay Burcu

:yay:


Güne heyecanlı başlayacaksınız ve endişelerinizden uzaklaşıp dikkatinizi çevrenize odaklayacaksınız. Çözüm bekleyen konular olabilir veya yeni düzenlemeler yapmanız gerekebilir. Daha önce dikkatinizi dağıtmış olan konulara bugün daha farklı açılardan bakabilirsiniz ve ilginç gelişmeler ile ilgilenebilirsiniz. Bugün dışarda olmak ve farklı ortamlarda bulunmak keyfinizi yerine getirecek. Dolaştığınız yerlerde karşılaşacağınız kişiler fikirlerinizin değişmesine yardımcı olabilir ve daha özgür bir tavır içine girebilirsiniz. Yapıcı ve olumlu tavırlarınız ile hem çevrenizi, hem de karşı cinsi etkileyebilirsiniz.

Yay Burcu Genel Durum
Şartlarınızı ve verdiğiniz tepkileri derinlemesine inceleyeceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. İç dünyanızda hareketlerinizi tetikleyen bazı sorunları halletmek zorunda olduğunuzu fark edebilirsiniz.

Yay Burcu Kariyer Durumu
Finansman konusundaki sıkıntıları, sahip olduğunuz kaynaklarla çözmenizi sağlayacak bir fikir üretebilirsiniz. Eğer hala eksik kalan bir meblağ olursa, bunu kredi çekerek tamamlama düşünceniz olabilir.


Saat: 07:57

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.