Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yay (https://www.forumaski.com/yay/)
-   -   Yay Burcunda Bu Hafta - 18-24 Mayıs 2015 (https://www.forumaski.com/yay/153670-yay-burcunda-bu-hafta-18-24-mayis-2015-a.html)

DeRDeST 18.05.2015 10:41

Yay Burcunda Bu Hafta - 18-24 Mayıs 2015
 
Yay Burcunda Bu Hafta - 18-24 Mayıs 2015

:yay:

AŞK VE İLİŞKİLER

18-24 Mayıs arası: 19 Mayıs-12 Haziran tarihleri arasında Merkür-İkizler burcunda gerileyecek. İlişkimizi ilgilendiren konular üzerinde duracağız. Mevcut duruma bakacağız. Ortaklaşa bir amacımız, hedefimiz var mı, özgürlük sınırımız nereye kadar, birbirimiz hakkındaki her şeyi öğrenmek, bilmek arzusu duyuyor muyuz, nasıl biriyle beraberiz, her an gitmeye hazır biri mi, yoksa durmuş oturmuş çoktan kararını vermiş biri mi? bunları özellikle ilişkisi devam etmekte olanlar gözden geçirmeliler. İlişkisi olmayanlar sizler de nasıl bir beraberlik arzuluyorsunuz, maceracı mısınız, bugün birlikte olurum, yarına Allah kerim mi diyorsunuz. Yüzeysel mi yoksa derinlemesine mi bakıyorsunuz bu durumlara. İşte size bir mola. Acele etmeden olan bitene, anlamaya, dinlemeye hazır mısınız bakalım.

İŞ VE KARİYER

18-24 Mayıs arası: 18 Mayıs tarihinde Yeniay Boğa burcunda oluşacak. Maddi ve manevi güvence olgusu bir hayli öne çıkacak. Bir bakacağız işimize gücümüze. Çalıştığımız sektörde veya bulunduğumuz ortamda mevcut durumdan memnun muyuz? Güven içinde miyiz? Sağlıklı mıyız, verimli ve üretken miyiz? Öylesine mi yoksa ilerisi adına umutlandığımız bir işte mi çalışıyoruz? Aldığımız borca harca mı gidiyor, birilerinin desteğiyle mi ancak ayakta duruyoruz? Bunlara da bakacağız. Yeniayın görünümlerine baktığımızda, sadece iş anlamında değil, ilişkimizle ilgili konuları da masaya yatıracağız. Görünen o ki, hem rahat bir yaşam hem güvenli bir ilişkiden yanayız.

PARA

18-24 Mayıs arası: 22 Mayıs tarihindeki görünüm, iş veya özel anlamda, ortak bir malı, mülkü, parayı bölüştüğümüz kişilerle alakalı konulara eğileceğiz. Merkür geri hareket döneminde olduğumuz için, hesabımızı bilmek önemli. Yüzeysel değil derinlemesine bir analizde bulunmak lazım. Bir amacımız varsa, bunu gerçekleştirmek tek başımıza kolay değilse, eşten dosttan, aileden, ortaktan bir destek görür müyüz bir bakacağız. Borcumuz var mı, ödeyebiliyor muyuz, bir kenarda üç beş kuruşumuz var mı, nasıl değerlendiriyoruz, bunları da ele alacağız. Hani derler ya, işini bilen kaptan diye, biz de bu dönemde işimizi, hesabımızı bilmek durumundayız. Hesapsız borçlar altına girmek kadar, şuradan şu gelir diye yola çıkmak da yanlış olur.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 00:47

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.