Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yay (https://www.forumaski.com/yay/)
-   -   Yay Burcunda Bugün - 21 Mayıs 2015 Perşembe (https://www.forumaski.com/yay/154121-yay-burcunda-bugun-21-mayis-2015-persembe.html)

DeRDeST 21.05.2015 08:39

Yay Burcunda Bugün - 21 Mayıs 2015 Perşembe
 
Yay Burcunda Bugün - 21 Mayıs 2015 Perşembe

:yay:

Sevgili Yaylar, 21 Mayıs saat 11:45-21 Haziran saat 19:38 tarihleri arasında İkizler burcunda ilerleyecek Güneş, ilişkiniz ve varsa iş ortaklığınızla ilgili konuları artı ve eksi yönleriyle ele alma zamanıdır. Bu yıl ki geçiş, Merkür geri hareketiyle örtüştüğü için, tabii ki iletişimin çiftler arasında önemi büyük. Ağzımızdan çıkanı hepimizin duyması gerekiyor. Beraberliğin niteliği ve köklülüğü burada çok önemli. Akıllıca bakalım durumlara. Eğer evlilik kararı verilecekse, ki bu gayet önemlidir. Birbirinizi gerçekten iyi tanıdığınıza emin misiniz? Eğer bir başka şehir veya ülkeye gitme durumunuz varsa, oradaki yaşam koşulları size uygun mu? bunları gözden geçiriniz. Eğitimden özel hayatınıza kadar her türlü yenilik bu süreçte kısa değil uzun vadeli bir şekilde ele alınmalıdır. Eğer partnerinizin yurtdışıyla alakası varsa, o zaman onun düşünmesi gerekiyor. İlişkiniz yoksa, karşınıza biri çıkarsa, onu iyi tanıyınız. Düşüncesi nedir, bu ilişki nereye kadar gider bir bakmak lazım.

Saat 20:07 Ay-Venüs kavuşumu, istediğiniz ve arzuladığınız bir şeyin, size olabilecek faydası üzerine bir hayli düşünürsünüz. Ne kadar güvenli olduğunuz sorusunu dikkatli bir şekilde gözden geçirme gereği duyarsınız.

Saat 20:51 Ay-Pluto karşıtlık etkisi altında, bir yandan ilişkinizi, ailenizi, eşinizi, evinizi, geleceğinizi düşünürsünüz diğer yandan sorumluluklarınız sizi yorar. Güvenli bir beraberlik istersiniz ve güçlü olmak. Bu istek sizi biraz gerilim altına sokabilir.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 22:52

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.