Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yay (https://www.forumaski.com/yay/)
-   -   Yay Burcunda Bu Ay İş ve Kariyer - Haziran 2015 (https://www.forumaski.com/yay/154892-yay-burcunda-bu-ay-ve-kariyer-haziran-2015-a.html)

DeRDeST 27.05.2015 13:04

Yay Burcunda Bu Ay İş ve Kariyer - Haziran 2015
 
Yay Burcunda Bu Ay İş ve Kariyer - Haziran 2015

:yay:

1-7 Haziran arası: 2 Haziran tarihinde burcunuz üzerinde oluşacak Dolunay, hayatı nasıl karşıladığınızı, dışarıya kendinizi nasıl yansıttığınızı, sağlığınızı, kişisel anlamdaki kararlarınızı test edicidir. Merkür geri hareket dönemine denk geldiği için ve Neptün ile zorlu bir görünüm yaptığından, hayallere dalıp gerçekleri göz ardı etmeyiz tabii ki.
Davranışlarımızın değişken olması ve kararsızlıklar, ulaşmak istediğimiz yolu uzatır. Her şeyden önce ailevi konularda, yerleşim yerimizle ilgili meseleler üzerinde ve ilişkimizle alakalı her türlü mevzuda, gerçekçi olmak gerekiyor. Yükselen noktasındaki Dolunaylar çok önemlidir. Kişinin kendi kimliğini ve yaşam amacını fark etmesi için ışıktır. Böylece seçimlerini çok daha bilinçli şekilde yapabilecektir.
8-14 Haziran arası: 12 Haziran tarihinde, ileriye dönük hedeflerimiz, yeteneklerimiz, sosyal yaşantımız, planlarımız, geleceğe dair her türlü meselemizin gerçekçi bir şekilde ele alınması yönünde olumludur. Aynı gün Merkür geri hareketini sona erecek ve düz olarak seyrine devam edecek. Bu dönemde iş hayatında sağlam projeler içerisinde yer almak isteyeceksiniz. Geri hareket süresince gözden geçirdiklerinizi uygulayabileceksiniz. Harcamaların ve nakit sıkıntılarının çözümü yeni çıkış yolları bulabilirsiniz.
15-21 Haziran arası: 18 Şubat saat 19:02- 8 Temmuz saat 08:12 tarihleri arasında Akrep burcuna gerileyecek Satürn ailenizi, evinizi ilgilendiren konularda sırlarınızı kimseye vermeyiniz. Eğer bir amacınız, hedefiniz varsa bunu öncelikli olarak gerçekçi anlamda ele alınız. Gizli saklı işler çevirebilecek, size oyun oynayabilecek, yuvanızı, ailenizi veya kişisel anlamdaki güvenliğinizi tehlikeye alabilecek kişilerden uzak durunuz, bu kişilere karşı dikkatli olunuz. Eğer bir ev yatırımı veya bir değişim düşünüyorsanız öncelikle bunun yarar ve zarar hesabını iyice gözden geçiriniz. Siz de güven unsurunu mutlaka her konuda gözetiniz. Bir takım kötü niyetli insanlar arkanızdan işler çevirebilir. Dikkatli olunuz. Yuvanızın emniyetini, çıkarlarınızı iyi koruyunuz. Dağılmayınız.
22-28 Haziran arası: 22 Haziran tarihindeki Jüpiter-Uranüs olumlu görünümü, sizi başka diyarlara, başka yollara, güzelliklere, başarılara, yeni hedeflere, yeniliklere, olumlu yöndeki değişimlere çağırıyor. Çağırmakla kalmayıp, önünüze fırsatlar çıkarıyor, hevesli kılıyor, cesaretlendiriyor, hadi artık önünde bir hayat var ne duruyorsun diyor. Bu bir değişim startı. Siz ne istediğinizi biliyorsanız, evet ben bu yolda kararlıyım diyorsanız o zaman yaşanan bu gelişmelere gönülden kucak açmaya hazır olunuz. Eskinin tozlu sayfalarına bakıp durmak yerine, şimdi hayat hikayenizin baş kahramanı olarak yeni bir sayfadan yaşama bakmaya hazır olunuz. Öğrenin, deneyimleyin ve bundan asla çekinmeyin. Değişimi göze alanlar, yeniliklere kucak açarlar. Gerçek özgürlük insanın kendisi olabilmektir. Birilerine göre değil, kendine göre bir yön belirlemesidir. Bu görünümü bir start gibi düşünelim. O bugün, yarın bir haber, bir gelişim, bir destekle ilerlemenize öncülük edecektir.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 18:57

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.