Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yay (https://www.forumaski.com/yay/)
-   -   Yay Burcunda Bugün - 29 Mayıs 2015 Cuma (https://www.forumaski.com/yay/155058-yay-burcunda-bugun-29-mayis-2015-cuma.html)

DeRDeST 29.05.2015 07:07

Yay Burcunda Bugün - 29 Mayıs 2015 Cuma
 
Yay Burcunda Bugün - 29 Mayıs 2015 Cuma

:yay:

Sevgili Yaylar saat 00:24 Ay-Mars olumlu görünümüyle Cuma gününe adım atıyoruz. Çevrenizdeki insanlarla paylaşımda bulunmaktan hoşlanabilirsiniz. Ayrıca eski arkadaşlarınız, eski çevrenizle temasınız artabilir. Benim bugün ilişki meselelerinde size tavsiyem, geçmişe şöyle bir bakmanız ve bugünkü durumla karşılaştırmanızdır.

Saat 07:10 Ay-Pluto görünüm etkisi altında, her şeyi unutmak, yeniden hayata sarılmak, zayıflıklarınızdan kurtulmak arzunuzu işaret ediyor. Evet sizi rahatsız eden meseleler varsa bunları sakinlikle, aklınız başınızda düşünürseniz, kolayca aşabilirsiniz.

Saat 09:24 Ay-Jüpiter olumlu görünümü, etrafımızdaki dünyayı neşelendiren, paylaşımları güçlendiren bir enerjidir. Yeni bir buluşma, arkadaşlarımızla bir araya gelmek için uygundur. Bir konu hakkında konuşmak, başkalarının fikrini almak için yararlı olan bu enerji, hareketlilik, hoşluklar getiriyor.

Saat 10:19 itibariyle, geri hareket nedeniyle, ikinci kez gerçekleşecek Merkür-Neptün görünümü, gerek iç dünyanızda gerekse ilişkinizle ilgili konularda zorlamanın, kendinizi yormanın gereksiz olduğunu gösteriyor. Aklın yolu bir aslında. Beraberliğinizi şöyle bir düşünürseniz, göreceksiniz ki, kendine özel bir ilişki bu. Çünkü siz farklılıktan yanasınız. Sürekli bir şeyleri deşeleyerek veya olur olmaz şeyler için havai fişekler gibi parlayarak nasıl huzur bulabilirsiniz. Bunları sadece size yazmıyorum. Partnerinizin de dikkat etmesi gerekiyor. Siz iletişimi güçlü tutmalısınız. Bu arada kafanız epeyce karışmış olabilir. O zaman durun ve gerçekçi bir şekilde düşünün. Bugün cazip gelen bir şey yarın sizin için ne ifade edecek. Bu sorunun cevabı çok önemli.

Saat 15:17 Ay-Uranüs karşıtlık etkisi altında, kendimizi farklı yollarla ifade etmek, aşkta hızlı davranmak, bildiğimiz gibi ilerlemek isteyeceğiz. Ancak bir yandan da, başkalarının görüşlerine kulak verirsek çok daha iyi olacaktır. Tümüyle özgür davranamayabiliriz.

Saat 23:20-30 Mayıs saat 12:33 arasında Ay-Boşluk etkisi altında olacağız. Bu süreçte, gerçekçi olanla olmayan hedeflerinizi birbirinden ayırmak için şöyle bir düşünmekte yarar var. Kimlerle arkadaşlık etmektesiniz, kimlerle yolun sonuna geldiniz veya kimlerle iş birliğinde bulunmak gelişiminiz açısından önem taşıyor, bunlar üzerinde bir daha düşününüz. Ancak bu düşünmek, acil kararlar almak anlamına gelmesin.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 19:44

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.