Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yay (https://www.forumaski.com/yay/)
-   -   Yay Burcu 29 Haziran 2015 Pazartesi Günlük Burç Yorumu (https://www.forumaski.com/yay/158385-yay-burcu-29-haziran-2015-pazartesi-gunluk-burc-yorumu.html)

DeRDeST 29.06.2015 04:29

Yay Burcu 29 Haziran 2015 Pazartesi Günlük Burç Yorumu
 
Yay Burcu 29 Haziran 2015 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

:yay:

Sevgili Yaylar saat 06:20 itibariyle burcunuz üzerinde ilerleyen Ay, iki gün boyunca sizleri aydınlatıyor, moralinizi yükseltiyor. Özgürce hareket etmek, aktif olmak için bu enerji tam size göre. Bugün sizler açısından gayet olumlu bir gün. En güzel yanlarınızı rahatlıkla sergileyebilir ve çevrenizdeki insanlar üzerinde kolayca etkili olabilirsiniz.

Saat 09:26 Venüs-Uranüs arasındaki olumlu görünüm, biraz önce bahsettiğim değişim arzusunun her alanda etkili olmasını sağlıyor. Aşk hayatınızla ilgili konular, varsa çocuklarınızla ilgili meseleler üzerinde yenilik anlamında gelişmeler meydana gelebilir. Özgür bir birey olarak denetim altına alan her şeyden uzak durmak istersiniz. Arzularınız sizi uzak diyarlara, farklı yollara doğru çekebilir. Belki de hiç ummadığınız bir yerden gelecek haber bir anda yaşamınızı değiştirebilir. Umudunuzu koruduğunuz sürece ve azimle ilerlediğinizde göreceksiniz ki, imkansız diye bir şey yok hayatta. Bir sürpriz aşk, nicedir beklediğiniz bir yolculuk, geciktiğini düşündüğünüz bir terfi, tayin veya ödül, bir davanın sonuçlanması, bir etkinlikte yer alma teklifi sizin için harika bir günü müjdeliyor olabilir. Neden olmasın ki?

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Saat: 22:38

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.