Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yay (https://www.forumaski.com/yay/)
-   -   Yay Burcu 2 Temmuz 2015 Perşembe Günlük Burç Yorumu (https://www.forumaski.com/yay/158792-yay-burcu-2-temmuz-2015-persembe-gunluk-burc-yorumu.html)

DeRDeST 02.07.2015 17:55

Yay Burcu 2 Temmuz 2015 Perşembe Günlük Burç Yorumu
 
Yay Burcu 2 Temmuz 2015 Perşembe Günlük Burç Yorumu

:yay:

Sevgili Yaylar, Oğlak burcunda oluşacak Dolunayın yansımaları ve işaret ettiği durumları daha geniş manada anlamak için, tüm görünümlerini gözden geçirmekte yarar var. Ben de yorumunuzu bu çerçevede hazırladım. Günün ilk etkisi, Güneş-Neptün görünümüdür. Sizin bu Dolunayda, mali yöndeki tüm işlerinizi, eşiniz, iş ortağınızla olan bölüşümleri, ideallerinizi, eviniz ve ailenizle ilgili düşündüklerinizi gerçekleştirme rüyanızın işaretçisidir. Ancak bunların doğru anlamda ve düzgün şekilde yapılması, sonradan bir problem çıkarmaması gerekiyor. Saat 05:20 itibariyle Oğlak burcunda oluşacak Dolunay, gelir-gider dengemizin mutlaka ciddiyetle gözden geçirilmesi yönünde önem taşıyor. Öyle fazla açılamayız.

Eğer dışarıdan bir destek varsa, bu destek hakikaten güçlü ise sorun yok. Fakat borcumuz varsa, zaten sıkışık bir durumda isek risk alamayız. Ona buna güvenip, borcu borçla kapatmaya çalışanlar, bütçesi dengesiz olanlar, kazancı düşük olduğu halde gereğinden fazla harcama yapanlar için bu Dolunay zorlayıcıdır. Zaten bu zorlanmanın işaretleri de üzerimizde bir hayli etkilidir. Mars-Kuzey düğüm arasındaki görünüm, ilerisi adına düşünmenin, ideallerimizi yeniden gözden geçirmenin, ilişkilerimize dikkat etmenin önemini vurguluyor. Merkür-Uranüs arasındaki görünüm, ilişkimiz, iş ortaklığımızla alakalı konulardaki görüşmelerin işaretçisi olarak önem taşıyor.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Saat: 07:24

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.