Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yay (https://www.forumaski.com/yay/)
-   -   Arkadaş olarak Yay (https://www.forumaski.com/yay/159927-arkadas-olarak-yay.html)

DeRDeST 11.07.2015 11:06

Arkadaş olarak Yay
 
Arkadaş olarak Yay

:yay:

Yay burcundaki kişiler çok iyi arkadaşlardır. Neşeli, şakacı ve son derece zeki olan bu insanlar, her düzeyden arkadaş edinirler. Yaşamı tanıyıp ellerinden geldiğince sık ve uzaklara gitme tutkuları vardır. Bir süre için onlara takılmaktan zevk duyacaksınız. Çevrenizde bu neşeli insanlar varken sıkıcı dakikalar çok enderdir. Yenilikler taparlar. Durgun kişileri şaşkın ve nefessiz bırakacak bir yaşama sevinciyle deneyimden deneyime koşarlar.Sırasında çok ciddi de olabilirler. Neşeleri, yalın davranışları ile soytarılık eğilimleri yaradılışlarının yalnızca yarısını oluşturur. Bu yönlerinin yadsınamaz çekiciliği, onları burçlar arasında sevilen olmalarını sağlar. Bu kişiler, arkadaşlarının sorunlarıyla yakından ilgilidirler. Onların yaşamlarını daha kolay ve bağımsız. Kılmaya yönelik her projeyi desteklerler. Yayların arkadaşları da genellikle kendileri gibidirler. Birbirlerini hiçbir zaman bağlamazlar. İlişkileri arı bir yarenliktir. Yay'lar zamanlarını varoluşun ciddi ve hafif yönlerini çelişkiye düşürmeden ayırmaya başarırlar.

Tutmaya niyetli olmadıkları sözler verirler, kumara dayanamaz, sürekli borç içinde bulunurlar. Sorumluluğu hafife alıp küçümsemeleri çekici görünebilir. Özellikle gençler onların meyden okuyan özgürlüklerini beğenip taklit edebilirler. Bu burcun olumlu tipleri bile eğlencelerde ara sıra taşkınlık ve ataklıklarını frenlemek gerektiğini bilirler. Eğlence yaşamı ile cümbüşün her türlüsü onun için çekicidir. Toplumun ve iş yaşamının temel direği olan ciddi, ağırbaşlı, saygıdeğer Yaylar birdenbire patlayarak kendini ve arkadaşlarını sıkıntılı durumlar sürükleyebilir. Yay'ların canlı tutumları, başkaları için en düşündüklerini umursamadıkları kanısını uyandırsa da gerçekte vicdanları sızlamakta ve davranışlarını düzeltmeye çalışmaktadırlar. Bu insanlar eli açık ve içten arkadaşlardır. Yakınları onların açık sözlü dürüstlükleri ile ilgili ülkülerini beğenirler.

Papatya 01.12.2018 22:45

Cevap: Arkadaş olarak Yay
 
Bir yayı kolay tanıyamazsın maceracı kişilerdir çok farklı yönlerini görürsün. Adamına ve yakınlığına göre muamele eder bir yay. Özünde üst paragraf bilgilerin çoğu tuttu bana [emoji41] Alt paragraf ilgim yok :D

Marstan gönderildi [emoji57]


Saat: 01:11

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.