Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yay (https://www.forumaski.com/yay/)
-   -   22 Ağustos 2015 Cumartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorumu (https://www.forumaski.com/yay/164272-22-agustos-2015-cumartesi-yay-burcu-gunluk-burc-yorumu.html)

Jineps 22.08.2015 01:48

22 Ağustos 2015 Cumartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorumu
 
22 Ağustos 2015 Cumartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorumu
:yay:
Bugün dikkatinizi kendinize yönelteceksiniz ve karmaşık fikirlerden uzaklaşıp sevdiğiniz konular ile ilgileneceksiniz. Kendinize bakım yapabilir ve özen gösterebilirsiniz. Ayrıca babanız, amcanız veya ağabeyiniz ile ilgilenebilirsiniz. Babanız veya baba adayı arkadaşlarınızın yaşadığı olaylardan etkilenebilir ve bazı kaygılar hissedebilirsiniz. Endişelerden uzak durun ve hayal gücünüzü yapıcı yönde kullanmak için gayret gösterin. Saygı duyduğunuz kişilerin yardımını alabilirsiniz ve olaylara daha farklı açılardan bakabilirsiniz. Dedikodular ile fazla ilgilenmeyin.
Yay Burcu Genel Durum
Kendi içinize dönüp yaşamınızdaki bazı konuları sorgulayabileceğiniz bir gündesiniz. Kavramlara farklı bir açıdan bakıp, önümüzdeki uzunca bir dönemde bakış açınızı genişletecek yaklaşımları bir arada kullanmaya bugünden itibaren başlayabilirsiniz.
Yay Burcu Kariyer Durumu
Üstleriniz, gelişmelerle ilgili sık sık bilgilendirilmek isteseler de, siz, bazı noktalar tamamen açıklığa kavuşuncaya kadar bilgi vermekten kaçınabilirsiniz. Kesin bilgi vermek istiyor olabilirsiniz ama size söyleneni yapmanız daha yararlı olabilir.


Saat: 14:27

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.