Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yay (https://www.forumaski.com/yay/)
-   -   26 Ağustos 2015 Çarşamba Yay Burcu Günlük Burç Yorumu (https://www.forumaski.com/yay/164639-26-agustos-2015-carsamba-yay-burcu-gunluk-burc-yorumu.html)

Jineps 26.08.2015 01:19

26 Ağustos 2015 Çarşamba Yay Burcu Günlük Burç Yorumu
 
26 Ağustos 2015 Çarşamba Yay Burcu Günlük Burç Yorumu
:yay:

Çok hareketli bir dönemdesiniz ve pek çok kişi ile aynı zamanda görüşmeniz gerekebilir. Bu arada duyacağınız bazı haberler kafanızı karıştırabilir fakat kararlarınızı sürdürmeye devam edeceksiniz. Dedikodular ve söylentiler ile fazla ilgilenmeyin. Sözlerinize özen göstermelisiniz. Duyduklarınızın doğruluğunu araştırmadan tepki göstermeyin. Çünkü yanlış anlamalar olabilir. Aklınızdan geçenleri hemen söylemesiniz iyi olacak. Uzun zamandır görmediğiniz yakınlarınız ziyaretinize gelebilir. Ayrıca beklemediğiniz misafirleriniz olabilir ve kafanız karışabilir.

Yay Burcu Genel Durum
Bugün, moraliniz oldukça yüksek olabilir. Bu durum, özgüveninizi de artıracaktır ve bu sayede daha önce bir şekilde çekindiğiniz adımları atmanız için sizi cesaretlendirecektir.

Yay Burcu Kariyer Durumu
Motivasyonunuz gittikçe artacaktır. Yine de objektif olmaya özen gösterin. Planladığınız hamleleri, tarafsız yaklaşımlar ve değerlendirmeler üzerinden bir kere daha şekillendirin.


Saat: 14:58

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.