Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yay (https://www.forumaski.com/yay/)
-   -   29 Temmuz 2013 Pazartesi Yay Burcu Yorumu (https://www.forumaski.com/yay/43700-29-temmuz-2013-pazartesi-yay-burcu-yorumu.html)

KaraKiz 29.07.2013 15:56

29 Temmuz 2013 Pazartesi Yay Burcu Yorumu
 
29 Temmuz 2013 Pazartesi Yay Burcu Yorumu

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
Bugün sevincine hazır olduğunuz bir beklentiniz var, bu gerçekleşecek gibi görünüyor. Ama bir yakınınızın bugün yaşayacağı bir para üzüntüsü sevincinizi yarıda bırakabilir. Yaptığınız bir araştırma, konuyla ilgili görüşlerinizi hızla değiştiriyor. Yanılmış oluşunuza kızıyorsunuz. Aile içinde epeydir başınızı ağrıtan bir sorunu şu günlerde çözeceksiniz.

Aşk Yaşamı : Bazı ufak tefek hatalarınızı doğrudan görebiliyor, ayrılıkların verdiği özlemin de etkisiyle, ilişkinizi daha objektif değerlendirebiliyorsunuz. Kısa ayrılıklardan çok iyi yararlanabiliyorsunuz.

İş Yaşamı : İlişkilerde doğru değerlendirmeler, bazı başarılara endeksli görünüyor. Duygusal bazı yakınlaşmalar içindesiniz. Bu ilişkilerin başarılarınızdan nasıl etkileneceğinden emin olamıyorsunuz.

Para Durumu : Elinizin açıklığı çevrenizde bazı yapay dostluklar oluşturabiliyor. Sizi tasarrufa yöneltmek isteyen arkadaşlarınızın bu konuda bir bildiği olabilir. Cömertliğinizin sınırını çizmeniz gerekiyor.

Dikkat : Tam tarafsız olamadığınız bir tavır içinde gibisiniz. İki tezat kişilikle aynı ölçülerde dostluk ilişkisi içindesiniz. Ama hangisinin hayata daha ciddi baktığı yolunda kafa karışıklıklarınız var.


Saat: 11:52

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.