Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yay (https://www.forumaski.com/yay/)
-   -   Yay Burcu Günlük Yorum | 1 Kasım 2013 (https://www.forumaski.com/yay/63906-yay-burcu-gunluk-yorum-1-kasim-2013-a.html)

Naevia 01.11.2013 01:20

Yay Burcu Günlük Yorum | 1 Kasım 2013
 


Yay Burcu Günlük Yorum | 1 Kasım 2013

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Akşama sevgilinizin size yapacağı sürprizle keyfinize keyif katılacak. Duygusal yönden doyuma ulaşmak üzeresiniz. Yalnız aile büyüklerinizin sevgiliniz hakkında söyledikleri sözlere kulak tıkamanız gerekiyor.

Beklediğiniz kazanca ulaşmak için farklı kişilerle iş yapmakisteyeceksiniz. Ancak hayal gücünüze değil, aklınıza güvenerek karar vereceğiniz için iş yapmak istediğiniz kişilerle defalarca konuşarak iş ehli olup olmadıklarını anlamaya çalışacaksınız.

Bugün elinize geçecek bir miktar para sizi rahatlatacak. Bu parayı harcamak konusunda büyük bir istek duyacaksınız. Sevdiklerinize hediye alarak ya da eviniz için bir takım masraflar yapabilirsiniz.

Uzun süredir sağlığınıza dikkat etmiyorsunuz. Doktor kontrolünden geçmeniz gerektiğini unutmayın.

Bugün içinizden yükselen enerjiyi sabrınız ve kararlılığınız sayesinde olumlu yönde kullanacaksınız. Sevdiğiniz bir arkadaşınıza duyduğunuz öfkeyi sevgi dolu sözcüklerin arkasına gizleyeceksiniz. Olumlu bir karşılık da alacaksınız. Ebeveynlerinizden birinin hastalık haberi sizi derinden sarsacak. Tek başına kalıp kuruntular içinde üzülmek yerine arkadaşlarınızla buluşup, onlara derdinizi anlatmanız da bugün yaptığınız en akıllıca işlerden birisi olacak.


Saat: 19:09

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.