Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yay (https://www.forumaski.com/yay/)
-   -   Aşk Hayatında Yay Burcu Kadını Nasıldır (https://www.forumaski.com/yay/88053-ask-hayatinda-yay-burcu-kadini-nasildir.html)

Perii 29.01.2014 22:05

Aşk Hayatında Yay Burcu Kadını Nasıldır
 
Aşk Hayatında Yay Kadını Nasıldır

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Aşk için en çekici ve ilginç burçlardan birisi de Yaydır. Yaşamı bir eğlence gibi algılayan Yay, aşkı ve hayal kurmayı da çok sever. En önemli özelliklerinden bir tanesi espri yeteneğidir. Daima yeni fikirlerle doludur ve yaşama karşı hevesli bir yaklaşımı vardır. Yay’ın özgürlük tutkusu, bonkörlük ve macera arayışı da diğer önemli özellikleridir. Heyecan, ihtiras, romantizm macerasına rağmen, bu özgür ruh, bir yere bağlanıp kalmayı oldukça sıkıcı bulabilir. Yay aşkı bir macera ya da mücadele gibi algılar. Yay ilk kez birlikte olduğu insandan etkilenmezse, ilişkiye devam etmez. Yay için gittiği yerden ya da yediği yemekten çok, karşısındakinin ne anlattığı önemlidir.
Yay burcu kadını pek çok konuya derinden ilgi duyduğu için, partnerinin de entelektüel olarak zengin olmasını ister. Yaylar entelektüel olarak gelişkin ve konuşmasıyla zevk veren insanlardır. İlişkide kısa bir süre sonra, Yay’ın oldukça net ve direkt yaklaşımları ortaya çıkmaya başlar Genellikle karşısındakinin ne hissedeceğini ya da düşüneceğini pek önemsemeden, içindekini dışarı aktarabilir. Aslında burada doğal olmak isteğinden başka, kötü bir niyet söz konusu değildir.
Yay’ın ilişkideki temel amacı, eşine sadık kalabilmektir. Ancak evine aşırı düşkün, dışarı çıkmak istemeyen bir insanla ya da çok kıskanç bir eşle birlikte olabilmek Yay için mümkün değildir. İlişkinin gerektirdiği özgürlükten vazgeçme durumu, Yay’ın kendini tuzağa kapılmış hissetmesine neden olur. Kendine uygun bir eş bulduğunda, sakladığı derin ihtirasların ve sıcaklığın ortaya çıkması da kaçınılmazdır. Bu andan itibaren Yay ile geçirilecek bir yaşamda sıkılmak mümkün değildir
Yay erkeği gibi yay kızı da evlilik bağından biraz ürker. O’nu yakalamak için olta olarak parlak, renkli gelin telleri kullanmanız gerekecektir. O erkeklerle ilişkilerinde havalı geleneklere uymayan biridir. Siz kendisiyle eşit olarak düşündüğü için, sizinle aynı davranışları gösterdiği gibi, aynı süveteri de giyecektir. Yay kadınlarının çoğu gibi, sporu ve kamp yapmayı da seviyorsa, O’nu erkek çocuklardan ayırt etmekte zorluk çekebilirsiniz. Ama aslında hiç de öyle değildir. Bir kere, süveteriniz O’nun üstünde farklı görünür. Jüpiter kadınları zaten yapısal olarak erkeksi değillerdir. Onlar tanıdığınız kadınların çoğundan daha kadınca, daha yumuşak olabilirler. O’nun ortalıkta bu kadar çok erkekle dolaşıp arkadaşlık etmesi ve sizin O’nu hep kalabalık içinde görmeğe alışmanız bu yüzdendir. Bu kadar titizlikle dürüst ve hilesiz olduğu için, ününü korumakta biraz dikkatsiz davranabilir. Ve toplumun istediği iki yüzlülüğü hor görülebilir. Bunu O’na sorarsanız, sözünü esirgemeyecektir. Herhalde size, geleneklere uygun saatte eve dönmenin masumiyet işareti olmadığı gibi, gece yarısı vals yapmanında herkesle ilişki kurmak anlamına gelmediğini söyleyecektir. O kendi ahlakının kötülüklerden uzak olduğunu bilmektedir ve önemli olan da budur. Doğal olarak, çok yanılmaktadır. Bir kadının ünü söz konusu olunca, başka insanların ne düşündüğü önemlidir. Ama O’nun tutumunu anlamaya çalışmalısınız. Genellikle ne anlama geldiğini bile bilmeden bazı şakalara güldüğü için, O’nun hafif bir kadın olduğunu düşünmeyin.

Bir başka özelliği de biraz sakar olmasıdır. Yay’ın neşeli havası en katı kalpleri bile eritir. Arada sırada bu kız size, kuyruğunu dostça sallayan ve ayağınızın üstünden geçen sakar bir köpek yavrusunu hatırlatacaktır. Tipik Jüpiter kızı çok iştahlıdır. O iyi yiyecekleri ve şarabı güzel giysileri sever ve yolculukta hep birinci sınıfı seçer. Yay’lar doğuştan savurgandırlar. Paraya hiç değer vermezler. Ve onlara bir doların ne dememek olduğunu anlatmak epeyce zaman alır. O’na kredi kartınızı ödünç vermeden önce yükselen burcunu dikkatle inceleyin.
İlişki kurduğunuz Yay Kızı gösteri sanatlarından biriyle uğraşabilir, çünkü sahne ışıkları bunların çoğunu cezbeder. Eğer öyleyse, sanatından bıkmadıkça, mesleğinin her şeyden önce geleceğini bilmelisiniz. Alkışların tatlı sesi kulaklarında çınlayan bis seslerinin heyecanı O’nun için sizin sıralamayacağınız tüm büyüleyici romantik cümlelerden daha etkilidir. Seyahat perisi ona gezip dolaşma tutkusu vermek için her zaman yanı başında olacaktır. Yapabildiğiniz zaman siz de O’nunla birlikte tatile gidin. Eğer birlikte gidemiyorsanız, bırakın kendisi gidip keyfine baksın, siz de O’na güvenin O sizi sevmektedir.
Onun gönül işlerindeki rastgele davranışlarına ve evlenme konusundaki çekingenliğine bakarak duygusuz olduğunu düşünebilirsiniz. Yanılıyorsunuz.

Yay kadınının anlaşabileceği burçlar:
Koç: Cinsel uyuma bağlı olarak ilişki ve evlilik olumlu yürüyecektir.
Aslan: Başarılı bir ilişki evliliği de cennete çevirebilir.
Terazi: Hem kısa bir ilişki ve hem de evlilik için başarılı bir beraberliktir.
Kova: Eğlenceli aşk ve sevgili gibi yürüyen evlilik başarılı olabil


Saat: 23:02

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.