En Leziz Turşuyu Kurmak İçin Püf Noktalar En Leziz Turşuyu Kurmak İçin Püf Noktalar [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Kıvamında ve lezzetli turşu kurmak için her şeyden önce kullanılacak sebzelerin turşu kurulumuna uygun ve körpe olması gerekir. Ayrıca dikkat etmelisiniz ki turşuları naylon bidon yerine cam kavanoz veya cam bidonlar içerisinde saklamanız gerekiyor. Naylon bidonlar tamamen zararlı olup turşunun lezzetini bozacaktır. Turşular ısının bulunmadığı bir ortamda, balkonda, merdiven altında veya bodrum gibi kararlık ve serin ortamda muhafaza edilmelidir. Ayrıca turşu satın alırken ihtiyacınız kadar yani günlük tükeceğiniz kadar satın alın veya ufak paketler halinde alın. Kasım ayında sonra havanın ani soğumasından dolayı bazı turşu bidonlarında su eksilmesi yaşanabilir. Eksilen turşu suyunu takviye etmeniz lazım. Bir de unutmamak gerekir ki turşuların yüzeye çıkmasını önlemek için en üste taş gibi aşır bir cisim yerleştirin. |
Cevap: En Leziz Turşuyu Kurmak İçin Püf Noktalar Gece gece açmayın böyle konular amaaa canım çekti işte :p |
Cevap: En Leziz Turşuyu Kurmak İçin Püf Noktalar Alıntı:
|
Saat: 18:56 |
Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.